Ki tud vmi jó tetoválószalont?
Figyelt kérdés
egyrészt tetkó miatt, másrészt szeretnék én is tetoválni:) nem tudjátok hol vesznek fel esetleg gyakornokot? vagy hol tudnám elkezdeni a tetoválás tanulását?2010. márc. 13. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nekem az Invictus-t ajánlották többen, minden bizonnyal én odamegyek majd varratni.
Azt viszont nem tudom, hogy jelenleg hova keresnek gyakornokokat... érdemes lenne szerintem felkeresni szalonokat, és utánaérdeklődni. :)
2/3 anonim válasza:
ha igazán jó tetoválást akarsz, akkor sztem vegyél egy Tattoo magazint, annak a hátuljában fel van sorolva az összes szalon, akik bennevannak a szövetségben. a legjobbak az országban, bennük tényleg nem lehet kételkedni.
a gyakornokságra őszintén szólva nem látok esélyt sehol, ez nem így megy...de azért próbálkozz, azzal nem veszíthetsz semmit. hátha egyszer szerencséd lesz :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!