Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csuklóra mennyire fáj a...

Csuklóra mennyire fáj a tetoválás?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis tetoválást de nem tudom bevállaljam-e mert ,hogy nem tudom mennyire fog fájni.
2013. máj. 16. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
vagdaltad valaha magad? :') kb annyira fog..
2013. máj. 16. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem van alkaron, tarkón,l csuklón, háton/vállon/mellkason.

A csuklómon fájt a legjobban, de bőőőven kibírható.

2013. máj. 16. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor maradok a hasnál :Dcsak ott kevésbé feltűnő mert azt nem mutogatom annyira
2013. máj. 16. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
a hasadnál sokkal jobban fog fájni, az az egyik legkeményebb pont. a csukló sokaknak egyáltalán nem fáj, nekem se fájt. de ez mindenkinél más. akarsz tetkót? akkor bírd ki a velejáró fájdalmat.
2013. máj. 16. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

a has még rosszabb.

írtam, hogy a csukló sem fájt, csak NEKEM az volt a legkellemetlenebb.. de ez nem fájdalmat jelent...

viszont abból kiindulva, hogy azt írod, hogy ott nem látják, nem lehet mutogatni, azt mondom, hogy egyáltalán ne varrass... majd akkor, ha nem azért teszed, hogy mutogatni lehessen, hanem, mert jelent valamit...

még egy indok a has ellen: ha nő vagy, és szülni fogsz, kinyúlik a bőröd, nagyon csúnyán eldeformálódhat... ha pasi, akkor is hízhatsz, és ugyan ez a helyzet

2013. máj. 16. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:
attól mert azt szeretném,hogy látható helyen legyen nem azt jelenti ,hogy divatból csinálom és a csuklón jobban tetszene ,hát majd megpróbálom kibírni valahogy ,amúgy is kicsi tetoválás lenne
2013. máj. 16. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van jó pár, de a csuklómon fájt talán legkevésbé. Simán kibírod ha oda szeretnéd.
2013. máj. 16. 21:18
 8/8 anonim válasza:
2014. aug. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!