Ez a tetoválás kb mennyibe kerül és mennyire fájhat?
attól függ, hol varratod, alsó hangon (nagyon nagyon alsó hangon) 50 rugó szerintem van, de inkább 60 és afelett.
A fájdalomról annyit, hogy a teljes kar az egy olyan terület, ahol megtalálható a legérzékenyebb és a legfájdalomtűrőbb terület is.
imádom az ilyen kérdéseket, komolyan
a tetoválás az fáj, nem is kicsit, főleg a 20. perc után, és főleg a satír!
a tetkó fáj, aki nem bírja, ne csináltasson, attól meg nem fog se jobban se kevésbé fájni, h kérdezgeted!
1. vagyok
2. ne általánosíts. Nekem az első 5-10 percben kellemetlen, utána nem is fáj, annyi, hogy érzem, épp hol jár. Másrészt nekem mondjuk a satír meg sem érezhető, a vonalak annál inkább. Mindenkinél másképp működik
Mondjuk nekem a tetoválóm is megmondta, hogy ilyet ő nőben még nem látott, férfiban is ritkán, aki ennyire bírja a varrást. Mondjuk tény, hogy a bőröm is jó partner :)
Ezzel csak azt akartam mondani, hiába kérdezed meg, mi hol mennyire fáj, mert egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!