Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek csináljak tetoválá...

Szerintetek csináljak tetoválást? Nem nagyot csak a nyakamra egy idézetet. Vélemény kinek mennyire tetszik? Aki csináltatott megbánta?

Figyelt kérdés
15/lány

2013. febr. 21. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyakra SOHA! Sőt, olyan helyre egyáltalán ne vállalj be, amit nem tudsz könnyedén takarni!

Nekem a két felkarom fullra van varrva, a mellkasom is, és tele lesz az egész hátam, oldalam, combom egy szép napon, de úgy, hogy póló és térdig érő nadrág simán takarja, bármit fel tudjak szinte venni, munka miatt.

Nem bántam meg, de én fanatikus vagyok. :D

23/L

2013. febr. 21. 15:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Pontosítom tarkóra szeretnék....hosszú a hajam felkötni meg nem szoktam úgy se ajánljátok?
2013. febr. 21. 16:23
 13/13 Lingamos Mocita ***** válasza:

Szia!

Én tegnap készíttettem a jobb lapockámra,De Nem Bántam Meg!!!Azért,mert régóta terveztem és pontosan tudtam,hogy mit akarok tetováltatni!!

Te is csak úgy tetováltass,hogy biztos vagy abban,hogy mit,hova és mikor szeretnél!!

Elhatározás nélkül kár belefogni!!

2013. dec. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!