Nektek tetszik?
Ez roppant bonyolult kérdés.
De az én véleményem az, hogy ez a roppant dögös a csaj, akármit elnéznék rajt, majdhogynem. Sajnos mi nem ilyenek vagyunk és nekünk nagyon meggondolandó.
Pár év múlva elég nehéz ügy lesz az ilyen, mert nekünk arra nem lesz vagyonunk, hogy formában tartsuk magunkat 45-50-60 évesen.Plasztikai műtétekre gondolok főképpen.
Neki valószínűleg nem egy gyárban kell majd megöregednie, ezért nem is volna okos ötlet ezt az idióta divatot követni és majmolni az úgynevezett normális országokat.
Találjunk ki már végre magunknak valami okos dolgot és nem a csuklónkra tetováltassunk valami idézetet, vagy gagyi koi pontyot a vállunkra.
Szerintem gondold át még alaposan ezt a mellkas kérdést és ne ilyen hülye embereket kérdezz meg róla, hogy mi a véleményünk, mint pl én!!!
Én ma készülök varratni ismét és nem is merült fel a kérdés bennem, hogy valakit megkérdezzek ez ügyben.Még a feleségemnek sincs beleszólása, viszont hallgatok a véleményére, de más bekeph@tja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!