1/29 anonim válasza:
Csöppet vékonyka, de szép. Ha nem lennél plázabomber akkor szívesen megismernélek ;)
25F
2/29 anonim válasza:
Szilikonmell nélkül egy piszkafa lenne. Látszik a lábain, hogy egy elöl deszka-hátul léc lenne a csaj + azok a cipők is nagyon becsapósak. Mezítláb teljesen más lenne.
Ez nem Seherezádé? :D
4/29 anonim válasza:
Igen nekem tetszik.Szerintem nem rossz.
De én a vékonyabb laposabb csajokat szeretem
5/29 anonim válasza:
Azzal, hogy vékony, nincs bajom. A szilikongyanús mell, a horribilis sarkú cipő, a szolizott bőr, a szőkített haj, egyszóval a műanyag külső már probléma.
7/29 anonim válasza:
4# nála vékonyabbat?! Mert, hogy laposabbat az oké... de nála vékonyabbat nem nagyon találni... :D
Ha csak nem az anorexiásokra buksz...
8/29 anonim válasza:
Mi az a holdjáró a kasztni alatt?
9/29 fospuska válasza:
az alakkal első osztályúnak tűnik. sportos,nőies,van vele foglalkozva és meg is látszik rajta,ezt nem adták könnyen. :) viszont hogy minden kint van a kirakatban,az nekem annyira nem gyerebe.
10/29 anonim válasza:
Szerintem csúnya. Aránytalan, szolizott, mű az egész. Nekem nagyon nem tetszik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!