Eldeformálódhat a tetoválásom?
Figyelt kérdés
Épp egy fogyókúra közepén vagyok. A vállamra fogok tetováltatni márciusban, ami a karomra is ráér, meg a lapockámra is. Most még kicsit vaskosabb a karom. Ha lefogyok nem nyúlik meg a tetkó vagy ilyesmi? Illetve ha lefogytam izmosodni is akarok karban és vállban... Befolyással lenne a tetkómra szerintetek?2013. jan. 29. 15:41
1/4 Dogmatix91 válasza:
Ha sokat fogysz/nősz akkor nyilván deformálódhat.
2/4 A kérdező kommentje:
A kulcscsontom és a vállam nem dundi, azok szépek. Csak kis része lógna a karomra, az vastag picit. 10 kilót akarok fogyni az nem túl nagy és nyilván nem az érintett területről fog lemenni. Csak érdekelt hogy valakinek van e hasonló
2013. jan. 29. 16:01
3/4 anonim válasza:
én is ettől tartottam, nekem az oldalamon van egy 18 centis minta, de szerencsére semmi nem történt vele :) elég durván le kellene fogynod ahhoz hogy eldeformálódjon - ha sportolsz nem fog (kivéve ha fitnesszmaca akarsz lenni mert akkor megeshet) viszont ha csak fogyózol akkor löttyedt lehet utána a bőröd
4/4 SzilKa válasza:
10 kg fogyastol/hizastol meg nem deformalodik el a tetovalas. Amugy ez minta fuggo is, ha egy nagyon szabalyos, geometriai mintat varratsz, azon jobban eszreveheto, ha nagymertekben hizol/fogysz az adott teruleten, de pl egy ornamentikus mintan eszrevehetetlen lesz a valtozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!