Melyik tetkó legyen?
Figyelt kérdés
A segítségeteket és a véleményeteket szeretném kérni! Most fogok tetoválást csináltatni a vállamra és több mondatot is kigyűjtöttem, ami tetszik, de nem tudom eldönteni. Tudom, hogy mindegyik közhely de tetszenek:
-Follow you dreams
-Never say never
-Life is too short to wait
-Love me for who I am
-Nothing last forever
-Just smile and you will be beautiful [nekem eddig ez tetszik a legjobban eddig, mert sokat mosolygok és állítólag szép a mosolyom:)]
Ha esetleg van más ötlet azt is szívesen fogadom.
amúgy ilyesmi lenne [url= [link]
2013. jan. 10. 21:35
1/9 Bino válasza:
Nekem is az utolsó tetszik legjobban :)
2/9 A kérdező kommentje:
az előbb nem lett jó a kép, amit feltöltöttem, remélem most sikerül, szóval hasonló lenne, mint ez
2013. jan. 10. 21:41
3/9 anonim válasza:
Az utolsó tényleg jó, pláne ha sokat mosolyogsz :D Nekem az első tetszik még, mert ha rossz pillanatod van vagy el vagy keseredve csak megnézed vagy rá gondolsz és talán jobb kedved lesz :D
4/9 vvmaximus válasza:
Mért más döntse el, hogy milyen tetoválás legyen rajtad? Elég gáz csak azért csináltatni tetoválást mert "mindenkinek van és az olyan menő". Ha te nem tudod eldönteni, hogy téged melyik mondat jellemez legjobban illetve motivál, akkor az már régen rossz. Amúgy az összes közhelyes, és minden harmadik emberen ilyen van, tehát tök egyedi leszel vele!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves választ, de feleslegesen fáradtál :D Nem tudom miért zavar egyeseket, ha valaki kikéri mások véleményét is :) És igen írtam is, hogy tudom, hogy mindegyik közhelyes!:)
2013. jan. 10. 21:55
6/9 anonim válasza:
Szerintem József Attilát kéne a hátad közepére
7/9 vvmaximus válasza:
Szóval tudatosan akarsz ugyan olyan lenni mint a többi közhelyes tini? Semmi bajom avval hogy véleményt kértél, hiszen én is csak véleményt nyílvánítottam :D A hangnem meg azért olyan amilyen, hogy hátha észhez térsz (mint egy atyai pofon:D). Nekem is van tetoválásom és már 2 éve tervezem a következőt de mindig eszembe jut valami apró változtatás így még nem végleges, de legalább tuti nem látok majd minden 3. emberen ilyet.
8/9 anonim válasza:
nekem egyik sem tetszik, nem tudok elmenni mellette, hogy elcsépelt, üres mondatok ezek, melyeket minden 2. fiatal nő magára varrat. bocsi.
9/9 anonim válasza:
az összes agyonhasznált, elcsépelt közhely. szerintem egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!