Hol a legolcsóbb a tetoválás Debrecenben? Kis mintára gondoltam, de 8000 Ft-os minimélérat mondtak.
Ha az ár a legfontosabb, keress egy sufnitetkóst, aki egy kanna borért felvarrha rád...
Hiába kicsi a minta, az anyagköltség alig kevesebb, mint pl egy tenyérnyi mintánál. Ezen kívül a tetováló nem kis pénzekért tanult és állítitta össze a felszerelését azért, hogy rendelkezésedre álljon. Másrészt, az a tetoválás egy életre rajtad marad! Mennyibe is került a cipőd, amit jövőre kikukázol? Ha nem ér meg egy testeden örökre megmaradó mints 8ezret, NE tetováltass! Nem kötelező ám!
Mindkét válaszolóval egyet értek, hiába pontozták le az elsőt, nem is értem.. Nekem 10.000 Ft volt az alapár, teljesen mindegy hogy ennyiért mekkorát kérek. (mármint úgy értem ha 1X1 cm-es akkor is ennyi)
Tényleg egy életre rajtad marad, érdemes a munkát megfizetni. Ráadásul a tetoválónak ugyanúgy megvan az anyagköltsége a kis mintánál is. (gondolom nem szeretnél használt tűt v. ilyesmit) Kevesebbet csak úgy hallottam tetoválásért, ha olyan csinálta aki csak hobbitetováló, de hozzá semmi pénzért nem mentem volna, akkor sem ha ügyes.
Szóval nem tudom Debrecenben mi az ábra, de itt ez az ár, amit neked mondtak teljesen reális szerintem. Ha konkrétan Debrecenre vagy kíváncsi, írj az összes tetkós szalonnak e-mailt (vagy menj be személyesen, ha úgy egyszerűbb) hogy mennyi náluk a minimum ár. Így eldöntheted hogy melyik a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!