Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül egy ilyen...

Mennyibe kerül egy ilyen tetkó? 21/L

Figyelt kérdés
[link] Erről lenne szó, a vállamra szeretném kb akkora méretben hogy a rövidujjú alól egy picit kilógjon. általában hosszúujjúban járok, úgyhogy tudom takarni. Fekete tetkót szeretnék.Kb. 20 centis lehetne.

2012. nov. 3. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

sokmindentől függ:

fekete-fehér vagy színes?

árnyékolt-e?

mennyire részletes, stb.

centiméterben szokták megadni az árakat, ha felmész egy tetováló stúdió honlapjára, ott meg lesz adva jó eséllyel az ár.

2012. nov. 3. 19:16
 2/8 A kérdező kommentje:
fekete-fehér,árnyékolt igazából azt szeretném, hogy így nézzen ki, ahogy a képen van. Tudnátok linkelni olyan tetoválószalonokat ahol ki van írva az ár ?
2012. nov. 3. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
50körül tippelem.
2012. nov. 3. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaaj, legyél már egy kicsit önállóbb! Csak be kell pötyögni a google-ba, hogy "tetoválás árak"

[link]

[link]

érdemes a kiválasztott stúdiót felkeresni.

2012. nov. 3. 19:34
 5/8 SzilKa ***** válasza:

Ez olyan 20-25ezer Ft kb, egy alkalomba épp belefér (3-4 óra).

Westendbe nehogy menj - katasztrófa, ahogy tetoválnak-, az Invictusban pedig csak a Zsófi az igazán ügyes, a többi felejtős, persze tény, hogy ők a legolcsóbbak.

Én inkább ajánlanám a Vato Loco Tattoo-t, szépen is dolgoznak és nincsenek elszállva az árakkal sem...

2012. nov. 3. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem is ajánlottam ezeket, csak az árakról linkeltem.
2012. nov. 3. 19:48
 7/8 SzilKa ***** válasza:
azt értem, csak ezeknél hiába van ár, olcsóbbak, mint a többi, viszont olyanok is, ezért nem annyira mérvadó az árfekvésük...
2012. nov. 3. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem abszolút megállja a helyét ár tekintetében, nekem is vannak tetoválásaim, igaz egy-két éve készült a legfrissebb, de ekörül volt, pedig nem ezeken a divatos helyeken csináltattam.
2012. nov. 3. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!