Mennyibe kerül egy ilyen tetkó? 21/L
Figyelt kérdés
[link] Erről lenne szó, a vállamra szeretném kb akkora méretben hogy a rövidujjú alól egy picit kilógjon. általában hosszúujjúban járok, úgyhogy tudom takarni. Fekete tetkót szeretnék.Kb. 20 centis lehetne.2012. nov. 3. 19:09
1/8 anonim válasza:
sokmindentől függ:
fekete-fehér vagy színes?
árnyékolt-e?
mennyire részletes, stb.
centiméterben szokták megadni az árakat, ha felmész egy tetováló stúdió honlapjára, ott meg lesz adva jó eséllyel az ár.
2/8 A kérdező kommentje:
fekete-fehér,árnyékolt igazából azt szeretném, hogy így nézzen ki, ahogy a képen van. Tudnátok linkelni olyan tetoválószalonokat ahol ki van írva az ár ?
2012. nov. 3. 19:18
4/8 anonim válasza:
5/8 SzilKa válasza:
Ez olyan 20-25ezer Ft kb, egy alkalomba épp belefér (3-4 óra).
Westendbe nehogy menj - katasztrófa, ahogy tetoválnak-, az Invictusban pedig csak a Zsófi az igazán ügyes, a többi felejtős, persze tény, hogy ők a legolcsóbbak.
Én inkább ajánlanám a Vato Loco Tattoo-t, szépen is dolgoznak és nincsenek elszállva az árakkal sem...
6/8 anonim válasza:
én nem is ajánlottam ezeket, csak az árakról linkeltem.
7/8 SzilKa válasza:
azt értem, csak ezeknél hiába van ár, olcsóbbak, mint a többi, viszont olyanok is, ezért nem annyira mérvadó az árfekvésük...
8/8 anonim válasza:
szerintem abszolút megállja a helyét ár tekintetében, nekem is vannak tetoválásaim, igaz egy-két éve készült a legfrissebb, de ekörül volt, pedig nem ezeken a divatos helyeken csináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!