[link] Erről lenne szó, a vállamra szeretném kb akkora méretben hogy a rövidujjú alól egy picit kilógjon. általában hosszúujjúban járok, úgyhogy tudom takarni. Fekete tetkót szeretnék.Kb. 20 centis lehetne.
centiméterben szokták megadni az árakat, ha felmész egy tetováló stúdió honlapjára, ott meg lesz adva jó eséllyel az ár.
2012. nov. 3. 19:16
2/8 A kérdező kommentje:
fekete-fehér,árnyékolt igazából azt szeretném, hogy így nézzen ki, ahogy a képen van. Tudnátok linkelni olyan tetoválószalonokat ahol ki van írva az ár ?
2012. nov. 3. 19:18
3/8 anonim válasza:
50körül tippelem.
2012. nov. 3. 19:23
4/8 anonim válasza:
Jaaj, legyél már egy kicsit önállóbb! Csak be kell pötyögni a google-ba, hogy "tetoválás árak"
Ez olyan 20-25ezer Ft kb, egy alkalomba épp belefér (3-4 óra).
Westendbe nehogy menj - katasztrófa, ahogy tetoválnak-, az Invictusban pedig csak a Zsófi az igazán ügyes, a többi felejtős, persze tény, hogy ők a legolcsóbbak.
Én inkább ajánlanám a Vato Loco Tattoo-t, szépen is dolgoznak és nincsenek elszállva az árakkal sem...
2012. nov. 3. 19:44
6/8 anonim válasza:
én nem is ajánlottam ezeket, csak az árakról linkeltem.
2012. nov. 3. 19:48
7/8 SzilKa válasza:
azt értem, csak ezeknél hiába van ár, olcsóbbak, mint a többi, viszont olyanok is, ezért nem annyira mérvadó az árfekvésük...
2012. nov. 3. 20:50
8/8 anonim válasza:
szerintem abszolút megállja a helyét ár tekintetében, nekem is vannak tetoválásaim, igaz egy-két éve készült a legfrissebb, de ekörül volt, pedig nem ezeken a divatos helyeken csináltattam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.