Mit jelent a macska tetoválás?
15/L vagyok és arra gondoltam h majd a 16. szülinapomra anyuék beleegyezését kérem egy tetoválásra, és már most gondolkozok rajta h milyen legyen.A macskára gondoltam, mert a kedvenc állatom, de nem csak e miatt akarom magamra varratni, hanem azért is mert van egy cicám...Tudom, nem összefüggő a kérdéssel, de azért szeretném meg tudni, hogy mit is jelent egy ilyen tetoválás.
Ehhez hasonlót szeretnék egy F betűvel...
Pls. segítsetek!
szerintem csak a gazdájának jelent ez a tetkó valamit, nem hiszem, hogy különleges szimbolikával lenne ellátva.
azért remélem ennél a tetkónál jobbat szeretnél magadra varratni, mert ez kb. olyan szintű, mintha egy alsós rajzolta volna alkoholos filccel.
első válaszolónak: igaz, ez nem a legjobb tetkó, de csak azért linkeltem be, h értsétek hogy valami ilyesmit szeretnék...
van már elképzelésem a tetkóról, csak nem tudom hogy oldjam meg.
A cicáknak a tetoválásban szintén több jelentése lehet. Amellett, hogy valaki a saját kedvenc macskáját tetováltatja magára, a fekete macska lehet a boszorkányság jelképe, a pogánysághoz való vonzódás jele vagy a női egyenjogúság kifejezése.
Én ennyit találtam róla, de már nekem is eszembe jutott egy édes kismacska valamelyik testrészemre :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!