Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit jelent a macska tetoválás?

Mit jelent a macska tetoválás?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és arra gondoltam h majd a 16. szülinapomra anyuék beleegyezését kérem egy tetoválásra, és már most gondolkozok rajta h milyen legyen.A macskára gondoltam, mert a kedvenc állatom, de nem csak e miatt akarom magamra varratni, hanem azért is mert van egy cicám...Tudom, nem összefüggő a kérdéssel, de azért szeretném meg tudni, hogy mit is jelent egy ilyen tetoválás.

[link]

Ehhez hasonlót szeretnék egy F betűvel...

Pls. segítsetek!

2012. okt. 29. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem csak a gazdájának jelent ez a tetkó valamit, nem hiszem, hogy különleges szimbolikával lenne ellátva.

azért remélem ennél a tetkónál jobbat szeretnél magadra varratni, mert ez kb. olyan szintű, mintha egy alsós rajzolta volna alkoholos filccel.

2012. okt. 29. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
esetleg kezdj el rajzolgatni már most, hogy mire tetoválásra kerül a sor, meglegyen a minta :)
2012. okt. 29. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

első válaszolónak: igaz, ez nem a legjobb tetkó, de csak azért linkeltem be, h értsétek hogy valami ilyesmit szeretnék...

van már elképzelésem a tetkóról, csak nem tudom hogy oldjam meg.

2012. okt. 29. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Tucat tetkó, ne akarj olyat... A helyedben kicsit puhatolóznék már a szülőknél, hogy egyáltalán van-e esély rá. Mert, ha nincs akkor hiába tervezgetsz előre.
2012. okt. 29. 15:27
 5/6 anonim válasza:
Én most egy cica mancs nyomot szeretnék tetováltatni ....... nekem tetszenek de szerintem nincs nagyon jelentése max számodra :)
2012. okt. 31. 14:21
 6/6 vannév válasza:

A cicáknak a tetoválásban szintén több jelentése lehet. Amellett, hogy valaki a saját kedvenc macskáját tetováltatja magára, a fekete macska lehet a boszorkányság jelképe, a pogánysághoz való vonzódás jele vagy a női egyenjogúság kifejezése.

Én ennyit találtam róla, de már nekem is eszembe jutott egy édes kismacska valamelyik testrészemre :)))

2013. márc. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!