Ez egy tetoválás, én is ilyet szeretnék, a hátamra/lapockámra/, tenyérnyi méretüt. Valahonnan ismerős a macska, nem volt vmilyen mesében-rajzfilmben? Jól néz ki amúgy?
Figyelt kérdés
Ilyen virágot, pillangót nem akarok...nekem ez teccik...légyszi ne azt írjátok, hogy mi a francnak neked tektó stb. Nem ez volt a kérdésem, oke?:)
itt a kép:
2009. jan. 22. 19:49
1/23 anonim válasza:
Igen, emlékszem a mesefigurára de most hirtelenjébe nem jut eszembe... hm.. amúgy nehari nekem nem tetszik. Abszolút tetováláspárti vagyok, nekem is van több de... nekem mind olyan ami még 50 évesen is hordható..
2/23 A kérdező kommentje:
Nem a Tom & Jerry?:D ....amúgy igen...ezért akarom csak kb. fél év múlva csináltatni...hogy addig jól átt gondoljam, koszi
2009. jan. 22. 20:00
3/23 anonim válasza:
nekem se jut eszembe a neve de szerintem nyomtasd ki ezt a képet és vidd el a tetoválonak
4/23 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak, vagy te mit javasolnál?!
2009. jan. 22. 20:04
5/23 anonim válasza:
Őszinte legyek nekem sem tetszik,de nekem viszont a Macskaarisztokraták című film dereng.. .habár nem biztos :(
6/23 anonim válasza:
Tom & Jerry -ben van a macsek :) (tudtom szerint)
7/23 A kérdező kommentje:
Ha viszont nem tetszik, ajánljatok valamit!:) örülnék neki...és köszi
2009. jan. 22. 20:07
8/23 anonim válasza:
Nekem általában azok tetszenek amiknek van mondanivalója, köthető valamihez. Nem nonfiguratív delfin, meg nonfi lepek, meg derékra varrt nonfi vonalak stb...nem ismerem a stílusodat szóval nem tudom mik tetszenének neked de a tetovalas.lap.hu-n tudsz nézelődni.
9/23 anonim válasza:
Szerintem ez A macska a kalapban című filmben volt benne
10/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, sőt ilyet még magamon is eltudnék képzelni..:)
De én még 16vok, tehát nem csináltatnék még, de sztem nagyon király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!