Ez egy tetoválás, én is ilyet szeretnék, a hátamra/lapockámra/, tenyérnyi méretüt. Valahonnan ismerős a macska, nem volt vmilyen mesében-rajzfilmben? Jól néz ki amúgy?
Ilyen virágot, pillangót nem akarok...nekem ez teccik...légyszi ne azt írjátok, hogy mi a francnak neked tektó stb. Nem ez volt a kérdésem, oke?:)
itt a kép:
Ez a macska egy bandafőnök. :) Mindig szivarozik, és több társa is van. :) Tom-mal a macskával szokott szerepelni. :)
Nekem is van több tetoválásom, de ilyet én sem tetováltatnék magamra.
Jó-jó - eszembe jut róla a mese, de olyan komolytalannak tűnik. Nem biztos, hogy minden nap ezt szeretném látni a "hátam közepén", életem végéig.
Bocsi, nem leszólni akarom, csak a véleményemet írom le. Remélem ezért nem hari!?
Válassz olyat figurát, amire ha ránézel 20 év múlva, akkor is azt mondod, "nem bántam meg".
Érdemes tovább keresgélned, mert tényleg egy életre szól, és a tetoválás valamilyen szinten tükrözi az egyéniséged.
Nem kiokatatásképp, de: te csak szeretnél egy tetoválást. Azt se tudod milyet. Ennek nincs értelme. Fordítva kéne lennie, van valami dolog (lehet ez akármi, aminek számodra komoly mondanivalója van), amihez mindig is (vagy nagyon régóta) kötődsz, és egy nap megfordul a fejedben, hogy ezt magadon is szeretnéd látni. Így nem bánnád meg. De ez csak egy lényegében semmitmondó figura, amiről azt sem tudod, melyik rajzfilmben van.
Ezen szerintem gondolkodj el.
Egyébként a macska, mint figura, mint tetoválás tetszik. Egyszerűen nem hiszem, hogy neked is tetszene magadon mondjuk 30-40 év múlva.
Figyelj!Komoylan akarok tetoválást, mert tetszik és nem bánnám meg, mármint magában a tetoválást...De nem akarok vmi nagyot sem, bár ha tudni szeretnétek, mindig is ez tetszett nekem:
Erre bárki akármit is mondhat..Ez, amit most tettem ide, gyönyörü!CSAK!Nekem a hátamra kell, bár ott is jól nézne ki, de több pénz, meg stb. :(
Szia!
Szerintem is Tom és Jerry, de nekem sem tetszik...hogy nézne ki ha anyuka korodban egy szivarozó mesefigura lenne rajtad?:DÉn csak olyt tetoválnék magamra ami jelent nekem valamit...de egy semmi mesefigurát...kis madarat nem...mert a divat változik, te is a böröd is, a ruhatárad...és egy tenyérnyi tetko tuti biztos hogy zavarni fog...
Szia!
Ez az anyuka téma... egy anyukán miért ne lehetne tekó... rajtam is macsek van... És lesz is még... de csak macsek.. én ilyen macska b**zi vagyok :):) ! A páromnak is van.. NA és?? Ha te szereted? Akkor meg ne érdekeljen más véleménye. A második tetkó is jó nagyon! NEkem van férfi ismerősöm rajta meg Micimackó van na és ?? Egy éve apuka :) ! SZóval az a lényeg, hogy te szeresd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!