Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az invictus tattoo szalonnál...

Az invictus tattoo szalonnál van jobb Budapesten, vagy szerintetek ide a legérdemesebb elmenni?

Figyelt kérdés
Nem egy egyszerű tetkót szeretnék csinálni és szerintem nem mind1 hogy hol csináltatom . :) ( ez lesz az 1.)

2012. szept. 19. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csabinál. Később mondták, hogy hülye voltam, amiért nem a Csicsihez mentem, de már mindegy.

A Dark Artba dolgozik 2 ismerősöm, ott csinálták 2 tetoválásomat is, nagyon elégedett voltam velük. Nem csak a munkával, hanem a körülményekkel, a társasággal, a bánásmóddal, mindennel. Az Invictusban a tetoválás szép lett, de egyébként nem voltak szimpik.

Igaz, én már nem sűrűn járok szalonba, szerencsére megtaláltam az én emberem, és sokkal kényelmesebb így. De ha valamilyen oknál fogva visszavonulna, akkor vagy a Dark Art-ba mennék tetováltatni, vagy a Black&White-ba az Anitához.

2012. szept. 21. 09:22
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon sokat segítettetek :))
2012. szept. 21. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 09:22

Köszi. Én is Csabinál voltam egyébként, érdekes kicsit, ja:-D

(Kérdező, bocsi az OFFért...)

2012. szept. 21. 20:35
 14/14 sog válasza:
A legnagyobb poén, hogy aki szerint "csak jobb hely van", az jelentkezett oda később tetoválónak.. (kolléga, nevet nem írok ki, mert nem akarom sérteni a jogait, de akkor is mókás..) Az internetes véleményeket erős fenntartással érdemes kezelni, mindenki győződjön meg róla a saját szemével, az a legjobb bármilyen hely esetén. Én tetoválóként is jártam oda egy kollégához varratni, teljesen meg voltam elégedve a munkával és a légkörrel is, senki nem volt bunkó, pedig első alkalommal nem ismertek.
2017. aug. 22. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!