Miért szoktak a név tetoválások mellé egy kutyatappancsot is varratni? Van különösebb jelentése?
Figyelt kérdés
Már több emberen is láttam, hogy egy név mellé egy vagy kettő kutyatappancsot is tetováltatnak mellé. Jelent valamit ?2012. aug. 15. 14:12
1/6 anonim válasza:
semmit. szimplán sablon tömegdivat
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a kutyájuk nevét varratták fel
3/6 anonim válasza:
lehet, hogy valaki a kutyája emlékére mint az egyik kérdező a gyakori kérdéseken, de a legtöbbeknek nem jelent semmit csak divatból csinálják :/
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik, de mivel sablon nem csináltatnám már meg.. csak olyat tetováltatok magamra aminek személyes jelentése, története van. Így már nem lenne az igazi.
2012. aug. 17. 23:22
5/6 anonim válasza:
3. vagyok amúgy :) kedves kérdező, örülök, hogy olyan emberek is vannak mint te :)) te nem tűnsz divatmajomnak :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyan tetoválás van rajtam ami személyes jellegű, vagy személyes történet.
2012. aug. 19. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!