Tetoválás eltávolítás, mit ajánlnátok?
Nekem csak egy kis pillangó van a hasamon, ráadásul csak vonalakból álló ábra, nincs kitöltve. Kozmetikai tetkó, tehát nem annyira erős, és nincs olyan mélyen. Idővel megfakult magától. Ezen felül egyszer a kozmetikus végigment rajt egy tetkó eltávolító anyaggal (gél, ugyanúgy viszik be, mint a tetoválást) ez egy részét el is tüntette, de nem lehetett teljesen egyenletesen beledolgozni.
Szerettem volna teljesen eltávolítani, voltam egy klinikán, ahol lézeres kezelést csinálnak. Azt mondták, hogy mivel heges ezért valószinű, hogy csak rosszabb lenne és mindenképp a heg barnán látszana. Midez évekig tartó folyamat és 300.000,- Ft állítólag.... :(
Engem is érdekelne valami megoldás....
Első, miért nem takartatod inkább el egy profi tetoválóval, annyira szép takarás tetkókat csinálnak már, s ahogy mondod, a régi kopottas is, szóval tök szépen el lehetne tüntetni.
Pl. Misinszki Zozit érdemes lenne megkeresned...
Nekem eltávolították, illetve kivágtak egy 4x4es tetkót. Az orvost kérdeztem, hogy miért nem alkalmaz lézert és azt mondta, hogy azért mert lehúzás, nem lehet vele eltüntetni, csak halványítani. Ugyanakkor azt is mesélte, hogy volt nála egy lány, akinek delfin volt a mellén,és nem vállalta el, mert eltorzulhat az egész melle (ha kimetszi). Mindenképp érdemes jó szakemberhez menni,ő megállapítja, hogy mi a helyzet a te esetedben. az enyémet nem vállalták Szegeden, a lézert ajánlották.
Heg maradt, de olyan mintha nem lenne, egyáltalán nem zavar,és meg vagyok elégedve, és más sem vette észre csak aki nagyon megnézett. A heg is halványul idővel.Ami pedig az anyagiakat illeti 400euroba fájt 4 operáció + az egyéb kezelések( antibiotikum, krémek, fájdalomcsillapitok..+20euro volt max).1,5 évig tartott a ceremónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!