Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A karon lévő szőrt hogyan...

A karon lévő szőrt hogyan lehet eltávolítani? Aki szokta hogyan?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
a gyantázás a legtartósabb szőrtelenítési módszer és az epilálás,bár nekem az epilálás jobban fáj ezért 2-3 hetente gyantáztatom és nekem bevált. :)
2011. dec. 29. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
szerintem ne kezd el, mert amikor visszanő, akkor szúrós lesz.. ha nagyon zavar szőkítesd ki
2011. dec. 29. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

ne szőkkítest ki, mert az nagyon természetellenesen fest, főleg, ha alapvetően sötét hajú vagy! ráadásul, mikor elkezd kopni, be fog sárgulni, és az nagyon csúnya!

én 3 hetente gyantázom, nekem az bevált. és mikor visszanő abszolút nem szúr (ha borotvával csinálnám, szúrna).

Szóval én a gyantát ajánlom, kozmetikus 10 perc alatt megcsinálja, és utána nagyon szép sima, bababőröd lesz tőle, ráadásul nem is fáj nagyon :)

2011. dec. 30. 10:59
 4/5 anonim válasza:

Írom a receptet, tollat papírt elő!!!! ::::

2 dl Kerozin

1 doboz gyufa

1 vödör víz (csak a biztonság kedvéért)

légfrissítő

2012. jan. 19. 02:25
 5/5 anonim válasza:
én az epilátorra szavazok, mert ha kicsit is kezd nőni, gyorsan átszaladok vele
2012. okt. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!