Végtelen jel tetoválás. Később gondot fog okozni munkában?
Szeretnék egy végtelen jelet a bal csuklómra .. Munkáim során ha nagyobb leszek gondot fog okozni?
16/L
Jajaja, a csuklóján valószínűleg egyáltalán nem feltűnő. Most hogy így mondod, tényleg csak ilyen elmaradott kretének vagyunk, azért beszéljük le, jah...
"Jó helyre kell menni? Elmondom, minden jobb helyen "viszlát" az ilyenekért.
Hány tetovált OTP-s ügyintézőt láttál már pl?"
Láttam ügyintézőt.Rendőrt is láttam akinek az egész felső teste tetoválva volt,és még jó pár embert ismerek,hogy tele van tetoválva mégis magas beosztásban dolgoznak...Szóval hagyjuk ezt az általánosítást,hogy nem fogsz vele találni munkát.Aki akar az fog találni,ha egy étterembe úgy vesznek fel,hogy azt mondják akkor legyen rajtad mindig hosszú ujjú ing gondolom tudsz/tudtok kompromisszumot kötni.Piercing és a tetoválás nem ugyan az a kategória.Ha választanom kéne inkább 5 tetoválás még mint egy piercing.Ha tudod a dolgod és jó benyomással vagy a főnökre nem fog azért elküldeni mert tetoválásod van..
Vitatkozhatunk az ügyintézőkről, nekem még egy sem nyújtott át pénzt úgy, hogy az egész csuklóját láttam volna.
Nyújtsd ki a kezed tenyérrel felfelé. Így látszik az egész csukló, de így nem nagyon tud egy ügyintéző semmit csinálni. A másik verzió, ha feltartja a kezét, de mivel nem fogok bankot rabolni, így sem látom meg.
Ráadásul nem is a kezembe nyomja, hanem a pultra számolja ki. És akkor a pénzt fogom nézni, nem a kezét. És nem fogok sikítófrászt kapni, hogy "segítség, tetoválása van!!!"
Az lehet, hogy nem minden ügyfelet zavar, de ha csak egy is van (márpedig van!!!), akkor a főnök már nem fogja felvenni azt az embert, főleg, hogy a mai helyzetben 15 másikat talál a helyére, tetoválás nélkül.
Tetszik, nem tetszik - egyetértesz, nem értesz egyet... ez van!
Rossz hírem van, emberek. A településen, ahol élek, egy OTP-s ügyintézőnek a tarkóján van tetoválás. Oké, kicsi a valószínűsége, hogy a tarkóját fordítja feléd, de LÁTHATÓ helyen van neki.
Ennyik vagytok :)
Attól, hogy ELŐFORDUL ilyen, még nem jelenti azt, hogy nem csökkenti az esélyeit.
Nyilván, aki itt ellenkezik, az egy teletetovált kistini.
Majd rájöttök, milyen munkát keresni...
Jajjj Istenem. Segíts kérlek...
Először is: nem vagyok kis tini. Szerintem te vagy az, és anyukádék tiltják a tetoválásokat, ezért itt vezeted le a felgyülemlett feszültséget. Na mindegy.
De azért könyörgöm... Mindenkinek megvan a magához való esze, az emberek kb. 90%-a Magyarországon legalább 4 osztályt elvégzett (pontos adatot nem tudok). Van, akinek a gimi is sikerült, sőt messzebb megyek: vannak diplomások, akik egyetemet, főiskolát végeztek. Tegyük fel, hogy Fecó, a frissen diplomázott pénzügyi és számviteli szakmenedzser úgy dönt, hogy neki márpedig kell egy delfint ábrázoló tetoválás a bal vádlijára. Akkor ez azt jelenti, hogy Fecó elveszti azt a tudást, amit 4 év kemény munkával szerzett? Ugyan már, ne legyetek már ennyire begyepesedettek. Bár ez jellemző a magyar társadalomra; ha egy ugyanilyen kérdést a yahooanswers-en tennének fel, simán kiszűrnéd, ki a magyar.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!