Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Végtelen jel tetoválás....

Végtelen jel tetoválás. Később gondot fog okozni munkában?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy végtelen jelet a bal csuklómra .. Munkáim során ha nagyobb leszek gondot fog okozni?

16/L

2012. júl. 28. 23:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

Itt majd sokan próbálnak lebeszélni róla, mert nem mernek kilógni a tömegből.

Ezen besírtam... :D ma már inkább az lóg ki, akinek nincs tetkója, nem dohányzik 15 évesen, még szűz stb... szerintem hanyagold. Ha már most bizonytalan vagy a témával kapcsolatban, lehet később csak megbánod. Inkább készíts vagy vegyél egy csinos karkötőt, esetleg olyat amin rajta van a végtelen jeled. Az biztos nem lesz útban és szerintem többen dicsérnék. Ráadásul fájdalmat sem okoz, mint a tetkó készítés.

2012. júl. 29. 00:07
 12/26 anonim válasza:
0%
nekem tarkómon SS tetkó van, mégse bélyegeznek meg
2012. júl. 29. 00:14
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem semmi gond nincs vele. Ha munkahelyen megkérdezik, mondd azt hogy a végtelen szorgalmat és lelkiismeretességet szimbolizálja. :DD
2012. júl. 29. 00:15
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
Milyen munkáról beszélsz Te? Közmunkánál senkit sem érdekel a jeled. Ha meg komolyabbra készülsz, nem tetováltatsz.
2012. júl. 29. 00:32
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

Igen, a tetoválószalonokból úgy köszönnek el, hogy "de tessék ám elkezdeni dohányozni és szexelni, különben irgum-burgum".

Az emberek ostobasága lenyűgöző.

2012. júl. 29. 01:01
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Bizony nem nézik jó szemmel.

Én egy nyári szabadságom alatt csináltattam piercinget a szám fölé, pici, diszkrét volt, az ügyfelek még meg is dicsérték (Toyota szalonban dolgoztam értékesítőként), a főnököm furán nézett rám egy darabig, majd kibökte, hogy örülne neki, ha kivenném.

Miután eljöttem onnan, újra megcsináltattam, "érdekes" módon az állásinterjúk nem sikerültek, kivettem és rövidre rá találtam munkát.

2012. júl. 29. 01:10
 17/26 anonim ***** válasza:
32%
De Te nem változtál semmit. Piercing-gel vagy anélkül, ugyanaz az ember voltál. Tehát akkor nem a piercing-gel volt a baj, hanem azokkal a nyomiagyú emberekkel, akik nem tudják felfogni, hogy nem lesz valaki rossz ember egy testékszertől vagy tetoválástól.
2012. júl. 29. 01:32
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

Ez akkora hülyeség!!!

Gondolom egy maximum 3cm nagyságú ábráról van szó. Karkötő és kész.

Anyukámnak szép kis kristály orrpiercingje van, nemrég volt 3 állásinterjún, 2-nél visszahívták.

Édesapámnak a felkarja tele van tetoválva, mégis jó munkája van, egész nap hosszú ujjú ingben úgysem látszik.

A tetoválószalonok meg nem a pokol földi megfelelői, általában udvarias, művelt, műkedvelő emberkék dolgoznak ott. Sőt, 18 év alatt szülői engedély kell tetováltatáshoz, 16 alatt piercingnél is.

Az emberekben azért él ez az előítélet, mert régen csak a bűnözők, rossz körülmények között dolgozó emberek tetováltattak. Kevesen tudják viszont, hogy Sissi császárnénak, Kossuth Lajosnak és Ferenc Ferdinándnak is volt például tetoválása. Just sayin'.

[link]

2012. júl. 29. 07:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem változtam, de attól még sajnos hátrányosan érintett a munkábam :(
2012. júl. 29. 08:28
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

Karkötő!?!?

Persze, ha mondjuk takarítónak megy, vagy építőmunkásnak, vagy hasonló, akkor akár tele is lehet tetoválva.

De pl. én ügyvédjelölt vagyok, úgyhogy a saját tapasztalatom a következő: akkora, de akkora a verseny, hogy MINDEN számít!!! Akinek lehetetlen színre van festve a haja, tízcentis a műkörme, vagy tetoválása van látható helyen(!!), annak esélye sincsen, mert még azokból is túljelentkezés van, akiken semmi ilyesmi nincsen.

Melyik ügyvéd tenne ilyen jelöltet az irodájába, és küldené utána bíróságra vagy ügyfelekhez tárgyalni? A jó megjelenés előírás, a legtöbb irodában pedig dress code van, tehát a karkötő is kizárva, mert azzal ugyanúgy kivágnak. NINCS nagy karkötő a bíróságon, és az ügyfelek is furán néznének erre. Ezt egy ügyvéd sem vállalja.

És a csukló látszik, mert gondolom nyáron senki nem akar csuklóig érő hosszú kosztüm-felsőben mászkálni.

De ugyanígy nagyon nehezen tudom elképzelni akár az OTP-s ügyintézőt, ahogy előttem is írták, tetoválva. És a kedves Válaszoló, aki szerint a csuklója az OTP-s ügyintézőnek nem látszik... Elnézést, de valaha voltál te már bankban? Ilyenkor nyáron ők is rövidujjasban vannak, ülnek a gép előtt és gépelnek, vagy éppen pénzt nyújtanak át nekem... Hogy a bánatba ne látnám már a csuklójukat!?

Ha egy orvos van összetetoválva, akkor azt pedig - annak ellenére, hogy tudom, hogy nem így van - egyszerűen nem tartom higiénikusnak, ez a benyomásom, és kész. Ne nyúljon egyszerűen hozzám. És még mielőtt valaki jönne a kesztyűvel: nincs mindig rajtuk! Arra nem vesz fel kesztyűt, hogy megmérje a pulzusomat, de tetoválással ne tegye ezt! Furcsa, és kész.

Igenis vannak szakmák, ahol hátrány, kimondottan, vagy kimondatlanul, de az. Aki ezt tagadja, az vagy nagyon buta, vagy hazudik. El sem tudom képzelni, hogy bárki, aki a cégét reprezentálja, üzleti megbeszélésekre jár, az tetoválással, piercinggel, fültágítóval, vagy bármi hasonlóval tegye ezt, hacsak nem épp tetoválószalont akar mondjuk reklámozni.

Tanárként sem hiszem, hogy könnyen alkalmaznak valakit, aki agyon van tetoválva, mert gondolom nem ilyen példát akarnak a gyerekek elé állítani. Ott el tudok képzelni akár kivételt, de akkor sem az a jellemző, hogy tetovált a tanár.

A kérdés persze az, hogy a Kérdező ilyesmi munkát képzel-e el magának, vagy mondjuk mozdonyvezető akar lenni - mert ez esetben gondolom annyit tetovál magára, amennyit csak akar.

2012. júl. 29. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!