Ti hova varratnátok a tattoo-t?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és szeretnék egy kb 4x3cm-es tattoot csináltatni, de csak olyan helyre varrathatom ahol nem látszik a munkám miatt... a haverjaim azt javasolták hogy csináltassam az alhasamra... ha tudtok olyan egyébb helyet javasolni ahol látom is, kezeim, lábaim kivéve írjatok... előre is kösz!2012. júl. 23. 16:06
1/5 anonim válasza:
attól függ mit dolgozol, milyen ruhában vagy a munkahelyeden. has oldalak esetleg mellkas?
2/5 A kérdező kommentje:
légiutas kísérő vagyok és nyáron rövid ujjú inget hordok, már többször szerettem volna a karomra tattoot... egyébbként ha egy férfi a hasára varrat az nem gáz??
2012. júl. 23. 16:24
3/5 anonim válasza:
Nem gáz, oda varrat, ahova akar, ne mással foglalkozz
4/5 anonim válasza:
első vagyok, ha nem hello kitty-t varratsz akkor nem gáz. keress egy igazán hozzád illő és egyedi mintát,vagy ha jó a mester akkor írd körül neki,hogy mit is szeretnél és megrajzolja neked.:)
5/5 A kérdező kommentje:
azt hozzá teszem, hogy nem vagyok meleg!
2012. aug. 28. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!