Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az Ariel's Ink Tattoo szalonba...

Az Ariel's Ink Tattoo szalonba milyen árak vannak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Árat nem tudok mondani, de egy jó tanácsot igen: munkáikat nézve ne akarj tőlük semmit, nagyon gyengék. Van egy-két elfogadható, de szerintem ne kísérletezz, nehogy a tiéd is elrontsák.
2012. aug. 17. 18:26
 2/3 Maya8911 válasza:
Szia!Az árak reálisak,a munka pedig nagyon színvonalas,ezt minden ismerősöm nevében mondhatom,akikkel oda járunk évek óta.A tetóváló:Ariel,nagyon rugalmas,még az időpontot illetően is,bármikor hívhatom.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. okt. 16. 02:02
 3/3 anonim válasza:
Kedves első hozzászóló! Szánalmas,amit írsz,10éve csak Nála varratok,(hozzáteszem máshoz nem is mennék!!) Reális árakkal,kitűnő munkákat tud felmutatni a portrékról nem is beszélve!Gyönyörűek! A westendet reklámozd csak,irreális árakkal igénytelen munka :D Szóval nem kell rontani másnak az üzletét,mert aki ismeri és vele varrat,tudja,mi az,hogy tetoválás! Imádom a munkáit imádok tetováltatni és ha rajtam múlik,csak az Ő keze munkája lesz a testemen továbbra is! pusszancs
2013. okt. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!