Mit gondoltok? Tudtok ötleteket mondani?
Néhány éven belül szeretnék tetkók csinálni. Legalább éves korom óta vágyom egy igazira. /EZ majdnem 12 éve/
Mindig kérdezik, hogy milyet akarok meg minden. De nem tudom eldönteni. Olyat akarok ami emlékeztet a gyerekkoromra, hogy honnan jöttem és ki voltam és akkora ki lettem... /ez lehet, hogy kicsit betegesen hangzik/
Rólam tudni kell, hogy egy igazi túlélő vagyok /mindenki azt mondja szülők, tanárok arátok, ismerősök/ nagyon sokat szenvedtem gyerekként. Nagyon sokszor gondoltam rá, hogy jobb lenne kiköltözni külföldre ha nagy leszek. Viszont hazaszerető vagyok ennek ellenére.
Ezeken gondolkodtam eddig:
Mondjuk az utolsónál inkább valami egyszerűbbet szeretnék.
I came, I saw, I survived- Jöttem láttam túléltem.
Én így csináltatnám persze mondjuk a jöttemhez egy kisbabát, persze max. 2-3 centiset. a láttam mögé valami rossz élmény képjelét. pl. tűz vagy nem tudom mi volt, vagy összetört szív. és a túléltemhez egy erős állatot mint egy sárkány vagy oroszlán/tigris.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!