Milyen tetoválásokat tudnátok ajánlani nekem csuklóra?
Figyelt kérdés
pl szöveget vagy valami figurát vagy komolyabbat,egyáltalán milyeneket szoktak csuklóra tetoválni? elég vicces figura vagyok, (képet ha tudtok mutatni akkor megkönnyebbítenétek a választásom) első tetoválásom lenne 17/F előre köszönöm a válaszokat2012. jún. 14. 06:37
1/4 anonim válasza:
Az az igazság én a csuklómra nem varratnék semmit.Ha nagyon szeretnél tetcót akkor inkább a válladra vagy a lapockádra.
Azért írom ezt,mer ha majd komolyabb munkát szeretnél nagyon hátrányos helyzetbe kerülsz a tetcó miatt. Ha viszönt öltönybe mész,az alatt nem látszik mi van a válladon,mert egy komoly állás interjúra elvárják az elegáns öltözetet és az valahogy nem függ össze a tetoválással.
Úgyhogy GONDOLD NAGYON MEG NAGYON-NAGYON MIELŐTT BÁRMIT IS BELE VARRATSZ A TESTEDBE,HOGY HOVA VARRATOD!!!!
2/4 anonim válasza:
szaggatott vonal a végén ollóval :)
3/4 anonim válasza:
Komolyabbat? Miért mész a divat után? Azt se tudod mit akarsz tetováltatni, szerintem ne csinálj semmit, mert nagyon megfogod bánni
4/4 anonim válasza:
Én most csináltattam hétfőn egyet.egy buddha fejet,alatta a mantrával.biztos ide szeretnég?csak azért mert nagyon-nagyon fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!