Valaki t. u. d. n. a ajánlani valami jó hajviseletet? Hétköznapit!
Figyelt kérdés
tipikus kék szemű,szőke középhosszú hajú csajszi vagyok.és eleget vasaltam a hajamat,most szeretnék erről leszokni,de simán meg hullámos a hajam,és idiótán nézek ki,mert nem is egyenes,nem is göndör.a copfot nem szeretem,mert mindig kilóg a hajam,és kell rá egy csomó hajlakk! SEGÍTSÉG :DDDD2012. jún. 7. 20:12
1/2 anonim válasza:
hát ha kiengedve szeretnéd,akkor nekem nagyon tetszik ha egy tincs be van fonva és átrakva a fejen..mintha az lenne a hajpánt:)) ugyanez összekötött hajjal is jól néz ki :)
2/2 anonim válasza:
két copf, két fonott copf, sok fonott copf, egész haj egybe fonva, hátrafésült haj, hajpánt, lófarok
el is csatolhatod a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!