Zsir meglepi? (kérd. Túl röv. , a magy. Hosszú)
A pasim kedvenc autó-márkája az AUDI, él s hal ezért az autó-márkáért. Nekem is irtóra bejönnek az AUDI-autók, ezért gondoltam hogy csinálok neki egy meglepit, a bal kezem középsö újja jobb felére RÁTETOVÁLTATNÁM a nyáron az AUDI jelét, mármint azt a négy kis kerecskét.
Igaz hogy még csak pár hónapja vagyunk együtt, de szeretjük egymást!
Pasik? Ti örülnétek egy ilyen meglepinek a csajszitoktól, ha a kedvenc auto-márkátok az AUDI lenne?
Szerintem ne tedd meg! Ez olyan béna! Már bocsi! És ha szakítasz vele később? Én vigyáznék a helyedben, mert még k.vara megbánhatod! nem is lenne szép. Gondolj bele, lehet, hogy csak a pasid miatt szereted a márkát. És minden szerelem elmúlik egy idő után. Gondolom mert soha nem voltam még szerelmes!XD
Szóval: nem szép, lepd meg mással, szerintem nem örülne, hogy a b.nője kezén egy ilyen rideg tetkó lenne! Nem túl nőies.
Bocs ha kicsit sértő voltam. :) Ez így van.
14/L
Nem hiszem hogy ömiatta imádom ezt a márkát, csak amikor vele összejöttem (ö az elsö pasim) akkor birtunk az autokról is beszélni, ö ért hozzájuk meg ilyesmi. s ha szakitanánk, akkor is nekem lenne ez a tetkóm, szóval ugy 75% miatta csináltatnám a többi 25százalék miattam lenne :P.
A kedvence mindig is az audi marad, mondjon ki mit akar.
A tetkó az ujjam jobb felén meg amugy nem is nagyon látszana, szóval nem feltünö :D
abból, a hülyeségből ítélve, amit kitaláltál, tuti nem vagy több 15-16-nál, szóval meg sem fogják csinálni.
technikai része meg, hogy kb. 2-3 évig lesz szép, el fog mosódni, stb.-stb.
Ö tutira imádná ha megcsináltatnám. Csak gondoltam kikérdezem mások véleményét is, valami motiválást vártam :D.
Amugy meg 18éves vagyok. Meg már van is egy tetkóm.
Lehet, hogy le fogsz pontozni, de eszedbe ne jusson ilyen hülyeséget csinálni. Másrészt én ezt nem nevezném ötletnek, elég béna.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!