Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lehetek tetováló, ha rossz a...

Lehetek tetováló, ha rossz a kézügyességem, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Elég gyatra a kézügyességem, ami az aprólékos mozgásokat illeti. Pl szöszölök egy sort kulcsokkal, mai napig utálok gyöngyöt fűzni, varrni se tudok semennyire sem, 9-ben meg is buktam belőle szakmai tárgyon. Amikor nagyon aprólékos dolgokat kéne csinálni, remeg a kezem, szerintem szemem sincs hozzá. Ennek ellenére szépen rajzolok, egy másik művészeti iskolában már ötös voltam szakmai tárgyakból is ( festészet, grafika ) Gondoltam rá, hogy tetováló lennék, de nem tudom, gyatra kézügyességgel menne e.

okt. 13. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

9, Pont arról szólt a mondani valóm, hogy a tetoválás mint szakma nagyon nem ugyanaz mint rajzolni tudni.

Te olvasd el még egyszer.

okt. 20. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű, hogy ne legyél.
okt. 27. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

A világon nincs olyan, hogy valaki őstehetség valamiben, amit soha nem gyakorolt.

Akár éneklés, akár rajzolás.

Ez nem úgy működik, hogy leszületek a földre, és hoppá, úgy festek, mint Picasso.

De legyen talán milliárdból(!) egy, de az is nárcisztikus vagy autista.

Olyan létezik, hogy valaki tehetséges (mert van hozzá szeme, készsége, ahogy én is ezt írtam fent) és kitartással, alázattal, sok-sok gyakorlással művészi szinten tud dolgozni.

Viszont a tetoválás, mint technika, tanulható.

Ha valaki tehetségtelen, de megvan a megfelelő szorgalom, kitartás, akarat, igenis lehet belőle tetováló.

De nem tetováló művész. A kettő nagyon más.

Bizonyos szintig tanulható, és fordítva is így működik, lehet valaki tehetséges, de ha lusta, nem fejleszti magát, nincs szorgalom, megette a fene.

okt. 28. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!