Csajok, miert jo, vagy gondolod szepnek hogy az egesz tested, vagy nagy reszet tetovalod?
Egy ket kis tetko tok szexi lehet. DE mikor latok egy csajt - es egyre tobbet latok - akiknek a fel laba/keze/oldala stb ki van varrva valami mar bocs, "idiotasaggal", es ettol rondan nez ki a bore, ketsegeim tamadnak. Hogy mi lehet a motivacio a meg egy galamb, kecskefej, szivecske, virag, hold, macska, labda, pillango, delfin, nonfigurativ noveny, fu, virag, napocska es a tobbi lattan...
Sok no kuzd a szep borert, de ez hogy nez ki mar?
Pont olyan opciót nem adtál meg amit választanék.
Kevés tetoválás is lehet szexi, lehet ultragagyi
Sok tetoválás is lehet szexi, gagyi.
Lényegében engem kicsit sem érdekel kin mennyi tetoválás van.
Lesz@rom hogy szexi-e, nem azért létezem hogy szexi legyek.
Nekem tetszik, ez a fontos.
Az egyik legnagyobb hülyeség izlésekröl vitatkozni,mert sosem lesz közös nevező belőle. Nekem a teljes bal kezem,mindkét combom,oldalam és derekam tetoválva van,szeretem,és a legkevésbé sem zavar,hogy te nem kedveled ezt. Elfogadom,hogy ezt gondolod,próbáld te is elfogadni más véleményét,és máris egy lépéssel boldogabb leszel.
Ui: Bőrhibája pedig mindenkinek van, ez nem függ össze azzal,hogy mennyire vagyok szolidáris ebben a témában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!