Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tényleg gáz ennyi idősen?

Tényleg gáz ennyi idősen?

Figyelt kérdés

31 vagyok. Már van 2 tetoválásom. Az egyiket 18 évesen csináltattam, a másikat 24.

Azóta szültem 2 gyereket. Most lesz a születésnapom, szeretnék egy, a gyerekekkel kapcsolatos tetoválást csináltatni.

Már a 4.ember, akivel erről beszélek, kb hülyének néz. Mert 2 gyerekem van már, meg amúgyse vagyok tini, miért nem nőttem ki még ezt? Milyen példát mutatok a gyerekeimnek? Hogy fog kinézni évek múlva....

Szóval szerintetek is ennyire gáz?

szept. 5. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Önkifejezés egyformája. Ne mások mondják meg, hogy hogyan éld az életed. Nekem tetszenek a tetkók nagyon, de azért nincs rajtam egy darab sem, mert nem tudtam, hogy utána még sokáig kering a vérben a festék. Egészségtudatos vagyok tehát nekem ez már nem fér bele, de lesz.rnám, hogy ki mit gondol.
szept. 5. 11:56
 2/9 Metionin ***** válasza:
100%
Semmi közük hozzá. Én nemrég a 34. születésnapomra csináltattam meg az 5. tetkómat. Az ilyen emberek kinőhetnék már, hogy belepofáznak mások életébe, milyen példát mutatnak így a gyerekeiknek? :D
szept. 5. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a gyerekek arcképét akarod magadra varratni, ami lássuk be sosem sikerül jól, hanem valami apróságot, amit lehet még a ruha is eltakar, akkor nem kellene ennyi embernek belekötnie.
szept. 5. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem arckép lenn :)

Köszönöm a válaszokat :)

szept. 5. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
31? Ne szórakozz, dehogy gáz. Ha még 60 évesen akarnál azt mondom kicsit az bár akkor is a te dolgod. Még évekkel ez előtt mikor nem volt divat 18-20 évesen tetováltatni, nagyrészt a harmincas korosztály tetováltatott.
szept. 5. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt nem szoktam senkinek elmondani, mivel nem szeretem ha befolyásolni próbál valaki. Ebben az a leggázabb, hogy ha nem mondtad volna el a terved, hanem megmutatnád nekik a kész tetkót, a többség már bólogatna, hogy: “jaj de szép, cuki, blablabla”

Legyél magadban biztos és azt csináld amit te szeretnél.

szept. 5. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Anyukám 43 volt amikor megcsináltatta az elsőt (rá pár hónapra a másodikat)

szept. 6. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nincs ez korhoz kötve.

Egy 31 évest meg ne tartsunk már vénasszonynak...

De azon sem szabadna megrökönyödni, ha valaki 70 évesen akarna.

szept. 7. 05:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, a te életed, a te bőröd, azt teszel rá amit szívesen viselsz, senkinek semmi köze hozzá.
szept. 9. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!