Lézeres eltávolítás így, hány alkalom lenne? Vagy mivel tudnám “elfedni”?
Figyelt kérdés
Csináltattam egy tetkót sok éve, ahol az exem monogramja lett rám varrva. Miután szétmentünk, teli fekete (blackout) tetoválással fedettem le, amit szintén bánok, mert egy 3x10 cm-es fekete “téglalap” van így az alkaromon. Gondolom ebbe nemtudok más színt/mintát tenni már? Fehéret? Bármit, hogy feldobja ezt a nagy feketeséget? Vagy döntsek a lézeres eltávolításnál? Kb. hány alkalom és mennyi pénz lenne egy ekkora teli fekete tattoo eltűntetése? Nem is az a lényeg, hogy teljesen eltűnjön, csak legalább annyira legyen halványabb, hogy valami szépet rá tudjak varratni :(aug. 30. 20:24
1/5 anonim válasza:
Vagy a következő pasid legyen tuskó akkor a négyzetet könnyű átalakítani .... :)
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a segito valaszt
aug. 30. 20:43
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nekem volt eltávolításom. Nagyjából 10 alkalommal voltam és szinte nem is látszik.
Volt lézer(q kapcsolt és picosecundumos) és kémiai eltávolítás is. Ha budapesti vagy akkor lezerre a Harmos klinikát, kémiaira pedig a bolvari beautyt tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!