Lézeres eltávolítás veszélyei?
Sziasztok! Az egyik, 2 éves tetoválásom pici részlete (kb. 3*3 centis, fekete) nagyon nem tetszik, illetve bőrirritációt is okoz, ezért gondolkodom az eltávolításán és később újravarrásán. Igyekeztem utána olvasni az egészségügyi rizikóknak, de egy cikken kívül mást nem találtam - abban az egy irományban pedig idegkárosodásról, meddőség és rák okozásáról írtak…
Valaki tud esetleg valamit a lézeres eltávolítás ezen aspektusáról? Bőrgyógyász, hozzáértő tetoválóművész véleményére lennék kíváncsi elsősorban.
Én ennyire nem mentem bele. Ha lenne bármilyen veszélye, az már rég kiderült volna és nem alkalmaznák.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy ne q kapcsolt yag lézerrel tavolittasd el, hanem picoway-jel. Az országban legjobb tudomásom szerint ketten használnak ilyen gépet. Dr. Harmos és a nikink.
Picoszekundumos sebességgel lövi a lézert. Fájdalmasabb a yag-nal, de birhato.
És hát sokkal hatékonyabb. Fele annyi kezelés is elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!