Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szálas szemöldöktetoválásra...

Szálas szemöldöktetoválásra hova menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évek óta gondolkodtam egy szálas szemöldöktetoválásban, és most szántam rá magam hogy végleg elmenjek, viszont nem tudom hova. Borsodi vagyok, tehát Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen vagy max esetleg Bupadest jöhetne szóba. Olyan helyre szeretnék menni, ahol a tetoválók igényesek a munkájukra, de nem horror árat fizetek érte. Esetleg valakinek valami hely ismeret/ tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Előre is köszönöm mindenki válaszát.

26l

júl. 27. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egyetlen egy helyre mennék, ha rászánnám magam, de ő Érden van.

Me Time Make Up-ként megtalálod facen (Metime Pmu -Sminktetoválás)

Árakat nem tudok, de szerintem kb 80e ft körül van és azt javaslom, hogy bárhova is mész inkább fizess többet, minthogy valaki elb@ssza a szemöldököd!

júl. 31. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudják elbni a szemoldokod, mert előtte felrajzoljak, amit te jóvá hagysz. A kérdés hogy megmarad vagy sem
aug. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!