11/13 anonim válasza:
Abban a pici szivecskében nem a méret a lényeg. Még lehet szépen, igényesen elkészített és aranyos. Amikor mindrn harmadik csaj valami hasonlóval akarja kis középszerűségét az már idegesítő. Legyél egyéniség, vegyél le a lábamról a humoroddal, a stílusoddal, akár legyél szellemi kíhívás azon kívül, hogy kívánatos vagy, de nekem ne lázadj tetkóval, ne akard tetkóval bizonyítani a különlegességedet mert az pont az ellenkezőjét bizonyítja
12/13 anonim válasza:
Én abszolút nem vagyok tetoválás párti. Azt veszem észre, hogy szinte minden ötödik, hatodik embernek már van valamilyen, leginkább persze a fiataloknál jellemző. Nyilván nem ítélek el senkit emiatt, az ő dolguk.
13/13 anonim válasza:
Szeretem a tetoválásokat mindig is szerettem és tudtam, hogy nekem is lesz egyszer. Viszont kritikus vagyok azért a sok tömeg szar pocsék (a toll, a végtelen jel, a never give up) A másik hogy minden kósza ötlet kapcsán felvarratni minden szart magadra ökörség én az elsőn 10 évet gondolkoztam és akkor szántam rá magamat amikor úgy voltam vele hogy kamaszként tetszett felnőttként is tetszik akkor miért ne. Valamint a tetoválásnál szerintem igaz a kevesebb mindig több mindenkinek jól tud állni valami tetkó de mindenkinek hülyén áll a nagyon sok (főleg az ilyen feketére satírozott teljes kar) de végülis ő testük ő döntésük csak nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!