Vannak igényes, művészi értékű tetkók, de a nagy többség gagyi, értéktelen fércmű. Ráadásul mindenki azt hiszi, hogy az övé egyedi, pedig tömegesen fellelhető giccses közhelyekről van szó. Generációs dolog, már megszületett az a nemzedék, aki a tetkós szüleik földhözragadt prosztósága ellen lázadva, direkt nem fog tetováltatni. Főleg, ha meglátják milyen sz*rul néz ki az egykori "műalkotás" nagypapa/mama összeaszott bőrén.
"Ti mind egyéniségek vagytok! -Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!- zúgta vissza a tömeg"
Érdekes módon tetováltakat még nem láttam/hallottam olyan módon károgni másokról, sem ítélkezni, mint sok olyan embert, akin nincs, azt ettől többnek, különbnek érzi magát, mintha felsőbbrendű lény lenne.
Pont ezért nem izgat mások véleménye.
14 éve varrattam először, most 14 db-nál járok.
(Jelenleg szünetelek, de amint megnyílik a kapu, megyek a következőre.)
Nekem is van, ami nem tetszik, stílus, vagy kivitelezés miatt, de tiszteletben tartom mások ízlését.
Srácokon van ami bejön, lányokon egyáltalán nem.
Egyszerűen nem lányos, nem nőies a tetoválás.
#9 jó oké, az olyan picike apró "tetkók" még lehetnek nőiesek.
De amikor ilyen centiméteres tetoválások vannak nőkön egyáltalán nem nőies, vagy aranyos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!