Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetszenek a tetovalások?

Tetszenek a tetovalások?

Figyelt kérdés

júl. 10. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Csak a nyakon lévők
Csak a karon lévők
Csak a lábon levők
Csak a testen levők
Mindegy hol van ha tetszik a figura
Nem tetszenek a tetoválások
Minél több annál jobb
Nincs szebb egy tetovált testnél
56 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Vannak igényes, művészi értékű tetkók, de a nagy többség gagyi, értéktelen fércmű. Ráadásul mindenki azt hiszi, hogy az övé egyedi, pedig tömegesen fellelhető giccses közhelyekről van szó. Generációs dolog, már megszületett az a nemzedék, aki a tetkós szüleik földhözragadt prosztósága ellen lázadva, direkt nem fog tetováltatni. Főleg, ha meglátják milyen sz*rul néz ki az egykori "műalkotás" nagypapa/mama összeaszott bőrén.

"Ti mind egyéniségek vagytok! -Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!- zúgta vissza a tömeg"

júl. 10. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Van ami igen
júl. 10. 20:48
 3/13 anonim válasza:
73%
Életem során egyetlenegy emberen láttam igényes és különleges tetkót. A többi mind szánalmas és ócska volt, az őket hordó emberek pedig prolik.
júl. 10. 21:12
 4/13 Metionin ***** válasza:
80%
Van amelyik igen, van amelyik nem.
júl. 10. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Érdekes módon tetováltakat még nem láttam/hallottam olyan módon károgni másokról, sem ítélkezni, mint sok olyan embert, akin nincs, azt ettől többnek, különbnek érzi magát, mintha felsőbbrendű lény lenne.

Pont ezért nem izgat mások véleménye.

14 éve varrattam először, most 14 db-nál járok.

(Jelenleg szünetelek, de amint megnyílik a kapu, megyek a következőre.)

Nekem is van, ami nem tetszik, stílus, vagy kivitelezés miatt, de tiszteletben tartom mások ízlését.

júl. 11. 08:35
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a kisebb, szolid minták tetszenek, de magamnak nem hiszem, hogy csináltatnék.
júl. 11. 11:18
 7/13 Senior Séf ***** válasza:
76%
50 éve volt már tetkó-korszak (persze az inkább csak ilyen börtön-feeling volt),akkor se tetszettek.
júl. 11. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Srácokon van ami bejön, lányokon egyáltalán nem.

Egyszerűen nem lányos, nem nőies a tetoválás.

júl. 12. 01:32
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
#8 Pedig hidd el csak most, csak neked, csak neki van a nunika mellett egy szivecske ami még soha senkinek nem jutott eszébe és az egész életben csak te fogod látni
júl. 12. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

#9 jó oké, az olyan picike apró "tetkók" még lehetnek nőiesek.

De amikor ilyen centiméteres tetoválások vannak nőkön egyáltalán nem nőies, vagy aranyos....

júl. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!