Tetoválás száraz bőrre?
Figyelt kérdés
Tetoválásnál mennyire baj illetve mennyire számít a végeredménynél ha valakinek szárazabb a bőre? Érdemes a tetoválás előtt mondjuk egy héttel testápolózni az adott területet?júl. 7. 21:36
1/5 anonim válasza:
Nem jó ha száraz. Érdemese készülni pár dologgal. Sok vizet kell inni tetoválás előtti napokban, hogy hidratált legyen. Meg ahogy írtad egy héttel előtte már testápolóval is érdemes kenni. Nekem kifejezetten kérte a tetováló ezeket.
3/5 anonim válasza:
Igen, igyál sokat előtte és használj testápolót. Nálam is kifejezetten kérte ezt a tetováló.
4/5 anonim válasza:
A száraz bőr esetén a tetoválás sokszor rosszul gyógyul, vagy foltos lesz. Ahogy gyógyul a tetkó, ha a varr túl korán jön le, kivakarhatod a tintát is, vagy pedig túl korán mozsolôdik le a varr, ruhától, mozgástól.
És még ha rendesen begyógyul is, a tinta a bőr alatt van egy gyógyult tetkónál. Ha te bőröd nem teljesen átlátszó, mert van rajta húsz halott réteg, akkor a tetoválást se látni majd szépen.
Ha pikkelysömör vagy ekcéma van, az garantáltan kiújul ott.
Ilyenre max nagyon kontrasztos mintát érdemes, nagyban, de még az se biztos hogy sokáig szép.
Ez az ekcéma már gyógyult tetkón:
5/5 Metionin válasza:
Nekem extra száraz bőröm van, a tetoválóm tanácsára az időpont előtt 2 héttel elkezdtem kenni testápolóval napi 2x. A tetkó napján reggel már nem. 5 tetkóm van, mindegyiknél meg lettem dicsérve, szépen felpuhult a bőr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!