Comb tetoválás hogyan "öregszik"/ változik az idővel?
Azzal tisztában vagyok hogy vannak testrészek (ezzel együtt tetoválások), melyekkel az idő vasfoga nem annyira bánik el mint másokkal, és a combról ahány helyen néztem,annyi különböző választ/infót kaptam.
Ezért konkrétan az érdekelne, hogy egy tetoválás a comb felső/középső elülső ill. külső részén mennyire van kitéve az idő "viszontagságainak"? Pl. terhesség, súlyváltozások, stb...
PS: Az elmúlt 2 évben felszaladt több mint 30kg, amit azóta sikeresen leadtam, de nyilvánvalóan maradt nyoma striák formájában, így mondjuk egész jól látom a kritikus pontjaimat, tehát a tetoválást a combom olyan pontjára varratnám, ahol nincsenek striák/vagy csak minimális mennyiségben ill. nagyságban. Ha erre (meg a súlyomra is természetesen) figyelek, várhatóan "kegyesen" fog öregedni a tetoválás vagy a comb mindenképpen kritikus hely?
Köszönöm a(z értelmes és) segítőkész válaszokat!
A testen minden helynek van pro és kontra oldala a tartósság felől nézve.
Pl ujjakon, kézfejen, lábfejen vékonyabb a bőr, kevésbé marad meg, könnyebben "folyik" meg. Alkar, nyak, lábszáron, arcon sokkal több fény éri, ezáltal több uv is, így hamarabb kopik, akárhogy is véded. Hátatod nem látod, max tükörbe, erre igaz a popsi és a comb hátulja is. Hízékonyságra figyelve a has, nőknél a mell/tőgy, férfiaknál külső mellkas, comb, derék, vádli, alkarvég, felkar, nyak/toka azok a helyek, amikre általában híznak. A minták jól viselik a terjeszkedést, de hirtelen hízásnál szakad a bőr és striásodik, hirtelen fogyásnál meg megnyúlik. A ráncosodás jellemzően alkar, kézfej, arc, mellkas, májfoltok bárhol, viszerek lábon alakulnak inkább ki. Mindegyiktől torzul a minta.
De mindent lehet javítani és hacsak drasztikusan nem változol, nem lesz vele bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!