Milyen tetoválást csináltassak?
Nem csak az vagy, hogy fontos számodra a család és a munka :)
Neked kell, hogy jelentése legyen, nem a szomszédnak kell leolvasnia, hogy középső gyerek, két saját gyermekkel, három kutyával, férjjel, és egyébként állatorvos vagy :)
Amit én nem csináltatnék, az bárkinek a neve vagy az arca, bár kolléganőm magán viseli a fia nevét, mert neki fontos, a másik meg a lánya csecsemő kori tenyerének a lenyomatát, és meg is értem őket.
De egy párkapcsolatnak nem állítanék így emléket.
Viszont valami holdasat el tudnék képzelni, mert valamiért számomra a Hold, mint motívum fontos, és bár nem tudom megmondani, hogy miért szeretem, de engem jellemezne.
Nos, amíg minket kérdezel, mi legyen az, addig te magad nem vagy eléggé elköteleződve semmi iránt annyira, hogy azért érdemes lenne összemaszatolni a tested.
Térj vissza a tetkó kérdésére akkor, ha már tudod, ki vagy...
8-as!
Ez nagy hülyeség, már bocs. Mond már meg nekem, hogy esztétikai okon kívűl még is mi más oka lenne egy tetoválásnak? Semmi. Csak azért rak magára egy mintát valaki mert úgy gondolja az “jól néz ki”. Ezt a tetováltak is hajlamosak tagadni, az ítélkező rosszindulatú emberek miatt. Pedig ezzel semmi gond, mert belemagyarázhat bármilyen jelentést, az eredendő ok az az esztétika. (“nekem ez tetszik és kész”) Másrészt nem mindenki tudja vizualizálni és megtervezni mit akar, mert szimplán ehhez nincs érzéke mindenkinek. Ezért a konkrét mintát se feltétlen tudja magától kitalálni az ember, de egy művész már tud neki tervezni egy számára is látható felfogható tervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!