Tetoválás gyárimunkásként?
Figyelt kérdés
Gyárban dolgozok, ahol kesztyűben, néha olajjal és egyéb "szennyező" dolgokkal érintkezik a kezem.
Kézfej tetoválást szeretnék télen majd, mikor 2 hetet itthon leszek leállásban. Első tetoválás lenne. Mennyire lenne megvalósítható így? Szabadságot plusszba nem tudok kivenni, hogy itthon maradjak plussz hetet.
Valaki, aki fizika dolgozóként tetováltatott? Hogy oldotta meg, hogy vigyázzon a friss tetkóra?
Tetoválás ellenesek KERÜLJÉTEK!!!! el ezt a kérdést!! Nem érdekel a megkeseredett megmondó emberke kötözködése, aki itt éli ki a frusztrációját! Köszönöm!
jún. 10. 19:11
1/5 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mi köze van egy tetoválásnak a munkaköri beosztáshoz, vagy az iskolai végzettséghez?
2/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy kímélni kell egy ideig a friss tetoválást amennyire csak lehet, és hogy összeegyeztethető-e a munkakörülményeimmel.
jún. 10. 20:31
3/5 Metionin válasza:
Megoldható, nyomdában dolgoztam amikor az első készült alkarra. Annyi volt, hogy 3 óra helyett 2 óránként fóliáztam és kezeltem az első 3 napban, mert akkor volt szünet, utána is szünetekben szépen tisztítottam, kenegettem. Semmi baja nem lett. 2 hét után már általában le is hámlik, szünetekben kenegesd ha kell és annyi. Gumi vagy szövet kesztyűt is viselhetsz hámlás után már simán.
4/5 anonim válasza:
Igazából egy tetoválás teljes gyógyulási ideje 4-6 hét. Tehát hiába esett már le a var, az új bőr még nagyon, nagyon érzékeny! Én számolnék a helyedben legalább 4 hetet a teljes gyógyulásra, én addig nem merném bárminek is kitenni a felületet.
5/5 Tatyó válasza:
3# jól leírja. Semmi baja sem lesz, két hét alatt regenerálódik annyira, hogy ez ne okozzon gondot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!