Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj egy tetoválás?

Mennyire fáj egy tetoválás?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, életem legelső tetoválása lenne a bal karom belső részén. Mennyire fájdalmas egy tetoválás? Kérhető valami érzéstelenítő krém vagy spray? Illetve utána van valami “ápolási teendő”?
2024. jún. 7. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Inkább irritáló fájdalom, ha hasonlatot keresel, hasonló egy horzsoláshoz, egy szőrtelenítéshez, napégéshez talán. Attól függ milyen vastag a vonal vagy ha satír van benne.

A vastag vonalak fájdalmasak, meg a sok szín, és a (heg vagy egyéb minta) takarás, ahol már egyszer felsértett részt varrnak.

Vékony vonalak, dotwork az nagyon bírható, sokan alig érzik.

Meg attól is függ hova varratod, kar nem vészes.

Túl lehet élni, különben nem lenne ennyi tetovált ember.

2024. jún. 7. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 hónapja csináltattam szintén erre a helyre, bal kar belső részén. Nem mondanám fájdalmasnak inkább csak zavarónak. Nekem nagyjából olyan érzés volt mintha az elektromos fogkefét oda nyomnád a bőrödhöz és csak rezeg de nem fáj. Egyedül az artériák felett volt nagyon kellemetlen de simán kibírható.
2024. jún. 10. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!