Golyóstoll tinta bekerülhet a bőrbe?
Figyelt kérdés
Láttam olyan tetoválót aki egyszerűen csak felrajzolta a mintát golyós tollal, és utána az alapján készült el a tetoválás. Az lenne a kérdésem, hogy nem problémám hogy az egyszerű golyóstoll tintája is bejut a bőrbe tetoválás közben?jún. 2. 01:32
1/5 anonim válasza:
Indigóval viszik fel (átrajzolják a mintát) a mintát, de normál esetben egy kicsi vizes papírtörlös áttörlés után a nagyja lejön, csak halványan marad, az meg nem okoz gondot
2/5 anonim válasza:
Ilyen videókat én is láttam már, és én is pont ezen gondolkoztam. Nekem ilyen “5 minute crafts” ra emlékeztető veszélyes igénytelenségnek tűnt. (az ilyen tartalmakat biztos tiltanám) Kétlem hogy ne lenne ártalmas az ilyen random toll meg filc tinta a bőrben.
3/5 anonim válasza:
Nekem még a legkisebb mancsocskákat is indigóval vittük fel, filccel csak és kizárólag a helyet jelöltük be!
4/5 anonim válasza:
De amúgy vannak olyan filcek amik tetoválóknak valóak. Viszont ezekbe a videókba rendes filcek meg tollak vannak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek
jún. 3. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!