Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akkor is látszik a tetoválás...

Akkor is látszik a tetoválás ha vissza nő a szőr?

Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválást, de nem tudom mennyire látszana, mivel eléggé szőrös a karom és félek hogy vagy alig látszana vagy csúnyán nézne ki.

máj. 31. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem sérted fel. Ennyi erővel a nyakad is elvágnád sima borotválkozásnál. De karon egyenletesebb is a bőr. Ha a kezed hozzászokik nem fog szúrni vagy kipattogzani. Amúgy ha bekened testápolóval közvetlen utánna meg pár napig este, akkor se fog szúrni vagy kipattogzani.
jún. 4. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
8 as ez egy tipp volt, ez az oldal arról szól hogy kiki leírja a véleményét.. szokjatok hozzá... jöjjön 80 dislike mit bánom én. Ízléstelen a sok tetkó, szolidan meg kevesen tudják. Mindenkinek a mániája lesz. Tetkósok dislikolnak. Nem tetkósok meg értik mire gondolok.
jún. 4. 16:10
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
2. tény.. nonstop borotválni kell mint egy kis b*zinak? :D nemár.
jún. 4. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

12, Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszolsz, hanem ha kell, ha nem bekuruttyolod ide azt, hogy nem tetszik a tetkó.

Én meg nem szeretem a grízes tésztát, de látod ezt se irkálom be random helyekre, mert nem releváns.

jún. 4. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

de ez most releváns mert ez a tetkókról szól.. nem tud dönteni, én meg leírtam hogy akkor ne legyen. írásából az jött le a folyamatos szőrtelenítés meg zavarja.

annyit mondok te meg ne mond meg hogy én mit hova írjak jó? :) köszi

neked se kell mindennel egyetérteni meg leírkálni öreg

jún. 4. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Véleményt nyilvánítani úgy kell: “Nekem ez a véleményem”, “Én így gondolom” stb. Tehát: “Én úgy gondolom, hogy ízléstelen, de ez az én véleményem” Na ezt nem pontoztam volna le én sem, mert így civilizált lett volna.

Azt szokták mondani, hogy aki gyakran leb.ziz másokat az látens.

De nem kell aggódni kérdező, a tetoválást leborotválni nem langyi szokás.

jún. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!