Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akkor is látszik a tetoválás...

Akkor is látszik a tetoválás ha vissza nő a szőr?

Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválást, de nem tudom mennyire látszana, mivel eléggé szőrös a karom és félek hogy vagy alig látszana vagy csúnyán nézne ki.

máj. 31. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem nagy dolog rendszeresen leborotválni, és akkor jól fog kinézni.
máj. 31. 23:09
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha valami markáns minta, pl geometrikus, kontrasztos, akkor igen.

pl

[link]

[link]

[link]

máj. 31. 23:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem realisztikus stílusú tetoválásom van. Nagyon szép és aprólékos. Sokkal szebb borotválva. Szőrösen torzul a minta és csúnya. Egyértelmű, hogy eltorzítja a mintát, ha fölénő egy szőrzet. A kérdés az, hogy téged zavar e. Engem zavar. Ha zavar leborotválod és ennyi.
jún. 2. 13:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Nekem elég szőrös a karom és nem nagyon szoktam borotválni, sőt szinte soha. Szóval ha tetoválást szeretnék akkor utána mindig borotválnom kell majd a karom?
jún. 3. 08:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem KELL borotválni, de lehet.

Attól függ, hogy neked, hogy komfortos.

Sőt, ha leszeded 2x, harmadjára senki nem fog a fejed felett állni, hogy tessék leszedni!

Javaslom nézd meg ismerőseid körében, hogy kinek mennyire befolyásolja a szőr a mintáját.

Az is lehet, hogy neked ez így belefér.

jún. 3. 09:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Átlag férfiként nem volt szokásom soha a karomat borotválni. Viszont mióta tetoválva van, azóta borotválva van. Persze csak a tetovált karom. Ebben semmi ciki nincs. Úgy néz ki normálisan és ennyi. Senki nem kényszerít, ha nem akarod, akkor nem borotválod. Viszont nem tudom mi nem világos azon, hogy eltorzítja és nem olyan szép.

(Rajzolj egy papírra, vagy nyomtasd ki amit tetováltatni akarsz. Majd hajnyírás után szórd be annyi hajjal mint amennyi szőr van a karodon. NA, úgy fog kinézni szőrösen a minta.)

Te döntöd el, akarod e borotválni. Meg tudod majd nézni, hogyan jobb. Nem tudom felfogni mi a probléma.

jún. 3. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
tipp: ne tetoválja akkor :D minek azt.. nem attól leszel férfi. ellenben a 10 féle mintától meg dzsipós leszel mint a fene.. a teljes ízléstelenség jellemzi 10 ből 9 tetkós embert.
jún. 3. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem hiszem, hogy te határozod meg mi az ízléses és mi nem.
jún. 3. 21:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát elég elgondolkodtató azok amiket olvastam, nem sértem meg a tetoválást ha mindig borotválom? le szedtem szőrtelítő krémmel már párszor, csak nyilván mikor kezdett vissza nőni ( 2-3nap kb) szúrt meg zavaró volt.
jún. 4. 05:42
 10/16 anonim ***** válasza:

A gyógyulófélben lévőt nyilván nem szôrteleníted.

De ha már teljesen lehámlott, erős az új bôr, akkor már nem sérted fel.

jún. 4. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!