Minektetovaltatjak össze magukat az emberek?
Szerinted rondák a tetovált emberek, szerintem meg az országban nagyon erős probléma a gyűlölködés, ami titeket felemészt, másokat irritál.
Ahelyett hogy random embereket elítélsz/rondának találsz/bármi, inkább rendezd a saját életed, mert valószínűleg valami nagyon nem oké benne, ha ennyire érdekelnek mások szokásai, amiket egyedül sosem leszel képes megérteni, és ezzel magadat, és valószínűleg a környezeted is mérgezed.
De tényleg, ha nyitott lennél arra hogy ezt a "fúj hogy néz ez ki" mentalitást legalább egy kicsit kitöröld az életedből, keress fel egy pszichológust.
Teljesen komolyan, egy orvos tudna neked segíteni. És nem abban, hogy szeresd a tetoválásokat, vagy a tetovált embereket, hanem hogy hogy képes legyél elfogadni, hogy a világban mindenki azt csinál egy bizonyos szintig amit akar, és attól hogy neked nem tetszik, ez sosem fog változni.
Nekem teljesen mindegy, ki mit csinál a testével.
Akinek tetszik, az tetováltassa, aki nem, az ne.
Nekem nem tetszik, nem is csináltatok, de nem zavar, ha sok ismerösömnek van tetoválása. Amivel problémám van esetleg, ha igénytelen, nem szakszerü módon készült, de ez is föleg az adott emberre nézve negatív.
"Szerintem nagyon rondák a tetovált emberek"
Igen, SZERINTED. Még jó hogy előtte nem kérdezték meg a véleményed.
Azért, hogy kiírhass ilyen kérdéseket - te és a hozzád hasonló, másokat ismeretlenül elítélő emberek.
Én imádom a tetkóimat, a láthatóakat meg a nem láthatóakat is, és telibe sz.rok az olyan emberek véleményére, mint te!
42/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!