Első tetoválásom-tusolás?
Csütörtökön felvarrattam az első tetoválásom, egy picike motívum a bokámon.:) aznap kellett csak rá fólia, másnap levehettem.
1 hétig nem érheti víz
Eddig otthon megoldottam a fürdest úgy, hogy a kádba belefeküdtem a bal bokám kiraktam, utána csak külön a lábfejem megmostam.
Ma viszont nem otthon alszom és itt csak zuhany van, hajat is kéne mosnom. Ha fürdés alatt jól betekerem fóliával az elég védelmet nyújt? Vagy hogy csináljam?
Egy gyors lemosás még jó is neki.
Nyílt seb, nem jó ha a vér meg egyebekben tocsog, mert ezek a testmelegben megindulnak, ami kedvez a baktériumoknak.
Lemosod tiszta vízzel, antibakteriális szappannal, semmi baja nem lesz.
Akár egy fél órát is zuhanyozhatsz, nem attól lesz baja ne aggódj. Én be szoktam kenni 3. nap után a felületet vazelinnel, ettől kicsit vízhatlanabb és nyugodtabb vagyok tőle én is.
Az a lényeg hogy ne fürödj/áztasd magad a vízben.
Egy full sleevem van és kisebb minták össze-vissza. A friss (még akkor befejezetlen) sleevemmel is bátram mostam hajat. Eddig még semmi baja nem volt egyik tetkómnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!