Van itt olyan tetováló, aki ezt a tetoválást elvállalja?
Figyelt kérdés
15. Kerületen belül keresek, olyan igényes tetoválót, aki elvállalja az alábbi fotón szereplő tetoválást. Már 2 szalonnal is személyesen konzultáltam, nem vállalják, ugyanis nagyon kicsi, időigényes, nem éri meg nekik.
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
ápr. 9. 13:48
2/3 anonim válasza:
15 kerben összvissz két szalonról tudok. De a belvárost hamar el lehet érni és ott több szalont találsz. Keress rá profilosan arra, hogy minimal linework a budapesti tetoválók között.
3/3 SzilKa válasza:
Szia,
nekem pont a 15. kerületben van a szalonom és szívesen elkészítem neked. Időpontot egyeztetni írj kérlek face-en vagy instán, Karina Di Angeli néven megtalálsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!