Mennyire néz ki ez a tetoválás sittesen?
Figyelt kérdés
Mivel Gyakorin vagyunk, várom előre azokat a keserű életű egyéneket, akiknek az az élete, hogy másokat leszólnak a kérdések alatt xD
febr. 26. 21:37
2/10 anonim válasza:
Én lennék az első keserű életű egyén?
Hm akkor nézzük:
Alapból más tetoválását másolni kifejezetten gáz, ráadásul ez egy jelentéktelen darab (nekem legalább is az, de szerintem neked is az lenne), ezenfelül a mai világban a tetoválás nélküli lét a nagyobb erény, mert tele a világ suttyó tetoválásokkal.
Ez az én véleményem lehet a lepontozás... bye
3/10 anonim válasza:
Vajon létezik olyan hogy: látenstetovált? XD Mert, hogy döbbenetes, hogy ezek a tetoválás ellenesek azonnal lecsapnak minden tetkós kérdésre. Biztos, hogy valami nem stimmel. Lehet a lelkük mélyén akarnak tetkót.
6/10 anonim válasza:
Engem annyira nem vonzanak a tetkók (magamon se), de azért láttam már eléggé ütősen kinéző, nagyon szép, szinte már művészi tetoválásokat, amin látszott, hogy sok meló van benne és nem 2 forint volt megcsináltatni. Na, hát a kép amit linkeltél, az nem ilyen...
7/10 anonim válasza:
Engem a kőbánya-kispesti aluljáróban lézengő pisa szagú arcokra emlékeztet. Rajtuk látni ilyeneket.
8/10 Metionin válasza:
Nagyon de gondolom ez volt a célja a filmben.
9/10 anonim válasza:
Nagyon csúnya, tipik börtöntetkó. De a filmben gondolom ez is volt a szerepe :-) Nem láttam.
N
10/10 anonim válasza:
Nem látszanak teljesen a tetkók, de amúgy jó. Sokkal jobban tetszik mint a többi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!