Hölgyek. A szép bőrötöket miért kell telefirkálni,azaz tetoválni?Miért zavar a szemöldök,stb,stb.Magyarán a természetesség megszűnt a legtöbb nőnél.
Mi közöd más bőréhez, kinézetéhez???
Ha nekik így tetszik, az ö dolguk, magánügy.
Nekem pl azért van tetoválva a szemöldököm, mert alapból szőke vagyok, szőke, alig látható szemöldökkel, ami önmagában is ronda, de mivel sötétbarnára festem a hajam kb 15 éve így szőke szemöldökkel olyan, mintha utolsó stádiumos beteg lennék... A rajzolgatást meguntam, így kitetoválgattam és máris nem nézek ki betegnek. A festés így is megmaradt sajnos, de így is sokkal jobb.
Na és persze ott van az, hogy nekünk így tetszik! Mindenki maga miatt csinálja, nem miattad!
Nekem tetszenek a firkák. Akinek meg nem, ne engem nézegessen, hanem olyan nőket akin nincsenek, probléma megoldva.
A szemöldököm mondjuk természetes, a 2000es évek elején voltam kamasz, sajnos akkoriban rácsúsztam a borotvált-rajzolt szemöldök trendre, soha többet nem nyúlok hozzá, örülök, hogy visszanőtt 😂😂
A SAJÁT bőröddel azt csinálsz, amit akarsz, más ember meg a magáéval.
beleszólásod nincs, egyetlen, ha valakivel megpróbálnál összejönni, olyat keress, aki megfelela az elképzeléseidnek. Egyébként semmi közöd mások bőréhez vagy hogy neki mi tetszik saját magán.
Kedves Kérdező!
Én minden másban "természetes" vagyok, a tetováláson jó 20 évig gondolkodtam, amilyen hülye vagyok, most viszont azért csináltattam meg az eddigieket - és majd még a továbbiakat -, mert tetszenek, én terveztem őket, hozzám kötődnek, szeretem őket, jobban tetszik így a bőröm "összefirkálva".
A párjaim között volt teljesen tetoválatlan is, de ő is imádta őket :-)
N
Világos, hézagos, és amúgy is a tetovált jobban tetszik, na meg nem neked akarok tetszeni.
A héten megyek szemöldöktetkó frissítésre, van alsó, felső szemhéjtetkóm is, és 13 db egyéb a testemen.
Ennél már csak több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!