Férfiak! Ki hogy áll a mellméret dologhoz?
Szimplán érdekel a véleményetek. 2 évvel ezelőtt megműtettem a mellem, mert semmim sem volt így egy 450cc került be. Valami ilyesmi lehet most:
Úgy hozta az élet (és a covid) hogy újra meg kell nyitni. Nem kellene nagyobb de ha már x mennyiségű pénzt kifizetek elgondolkoztam a nagyobb méreten. Valami ilyesmi az elképzelés:
Az a kérdés, hogy férfi szemmel a kisebb "C" kosár jobban néz ki mint egy "D"-s? Női szemmel nekem persze, hogy a nagyobb felé hajlik a kezem, de a nőket ez mindig jobban zavarta mint a férfiakat. Szebb a nagyobb vagy inkább az arányosság a vonzóbb? (172cm/75kg vagyok sportos , de ebből nyáron 62kg lesz)
AZ ilyen válaszokat mellőzük, hogy a műmell nem divat, mert lehet, hogy nem az, de nekem a több éves depresszióból segített kilábalni ami ez miatt nehezedett rám 13 éves korom óta. A "nagyon mű leszel" dolog meg nem reális, eddig senki sem hitte el, hogy volt műtétem, tehát abszolúte természetes hatása van és a nagyobbnak is az lesz. Egyszerűen túl sokat rugozok a dolgon, és érdekel sportoló/átlagos férfiak véleménye ebben a kérdésben.
Én speciel a kicsi, A-B-s melleket szeretem, nekem a mostani is túlzàs.
Jelölöm a mindegy opciót.
3-as: Persze elbírja csak egy nagyobb fogyás után nem tudom, hogy mennyire lesz nagy. Ezért érdekelt, hogy vékonyan taszító e a nagyobb mell.
2-es: hát ezt valahogy sejtettem 😃
6
Nem az, hogy kevésbé kívánatos, de hosszabb távon több problémákat okoz, többe kerül a karbantartás amit értelemszerűen nekem kell majd állni, meg hát a nagyobbnak van egy ribizlis üzenete, a páromról meg ne legyen mindenkinek az az első benyomása hogy egy bnivaló kis k..va.
8: "karbantartás amit értelemszerűen nekem kell majd állni". Ezt nem értem. Vagyis értem, de juj. Nem tudom mennyi ilyen lánnyal vagy akármilyen lánnyal fújt össze az élet én a régi értékrendet képviselem. Az enyém, és ami az enyém azt saját magam intézem és csinálom. Én egy randit is felesbe fizetek, nem, hogy egy ilyen dolgot másra hárítani. Ez olyan mint ha nekem kellene a párom autóját javítattni mikor azt csak ő használja és az övé.
7: Nekem ez mindig fura volt. Valahol jó ha megbámulják nem? Vagyis szép dekoratív olyan akire büszke lehet az ember nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!