Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Támogatnátok, hogy a tetoválás...

Támogatnátok, hogy a tetoválás korhatárát felemeljék 25-re?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan csináltatnak maguknak 18-19 évesen tetkót aztán 25 évesen megbánják. Nem egy ilyet ismerek.

2023. aug. 22. 09:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
79%

24 vagyok, 3 tetovásom van. Egy a mellemen, egy a vádlimon, egy a kézfejemen. Egyet sem bántam meg. És a fasorban nincs még a vége. 😃

Lassan le kellene vetkőzni ezt a kozervatív posztkommunista felfogást.

2023. szept. 14. 05:12
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Még annyi hogy általában pont azok dobálóznak ezzel a "Tíccsákk be a tetóválást!" dumával akik 1 órás kis varrást nem bírnak ki.

Nem az hogy akár két-három alkalmas 8 órás szünet nélküli sessiont. (Mint pl a vádlim volt legutóbb.)

Aki tökös az terováltat. Aki nem az nem. Ennyire egyszerű. Ha megdöglik a lovam nem lövöm le a szomszédét is.

2023. szept. 14. 05:17
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"pont azok dobálóznak ezzel a "Tíccsákk be a tetóválást!" dumával akik 1 órás kis varrást nem bírnak ki."

"Aki tökös az terováltat."

Kicsi szívem, elhiszed, hogy nekem akkor se kéne tetkó, ha fájdalommentes lenne, 1 másodperc alatt elkészülne, és még pénzbe se kerülne? Pedig ez a helyzet.

Megjegyzem, semmi bajom amúgy a tetováltakkal, viszont nem kéne ilyen szövegeket idehánynod, mert ezzel csak a veletek szembeni előítéleteket erősíted.

2023. szept. 14. 08:30
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"Aki tökös az terováltat."

Ez lenne az önigazolásod?

Akinek nincs tetoválásam, az töketlen?

2023. szept. 14. 10:53
 35/36 anonim ***** válasza:
43%

Először is. A homokos dumád tartogasd kérlek másnak.

Másodszor nem, nem attól lesz tökös valaki. Nem, nem ez az önigazolásom. Szó nem volt rólam. Pont nekem aki alapból is önkritikus fajta.

Az előítéletek? Titeket minősítenek, én pedig megtanultam àtmézni az előítéoetes embereken mint az üvegen.

Már rég nem zavar ha sittesnek vagy sátánnak néznek emiatt.

Azokat inkább lenézem aki kisaemmitmondó szarokat varrat magár csak hogy "ki legyen varrva"

De nem cincolom a dolgot mert semmi közöm hozzá. (!!!)

A kérdés Viszont fent maradt hogy a "kedves" kérdezőnek mitől fáj ha valaki a saját pénzén tetováltat magára?

Nem engem kell szidni hanem a kreténeket akik mindent sajnálnak a másiktól, meg azokat akik 10 évesekkek példálóznak.

2023. szept. 14. 20:16
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

"Azokat inkább lenézem aki kisaemmitmondó szarokat varrat magár csak hogy "ki legyen varrva""

Hát de tökösek, nem?

2023. szept. 14. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!