Szemöldök tetoválásom teljesen elrontották, nem egyforma , világos is , rövid is , minden amit lehet elrontotta aki csinálta , korrekcióm felrajzolhatom én mit csináljon? Vagy el se menjek hozzá megegyszer?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 14:04
1/2 A kérdező kommentje:
Ilyen nagyítós tükre van a csajnak aki csinálta alig láttam benne , már akkor sem.voltam megelégedve de 1 óraka rajzolgatta már ramondtam az áment..
Hazajöttem sírtam , hogy nezek ki...
Mit kéne mondanom neki vár korrekcióra...?!
Én arra gondoltam őszinten elmomdom nem tetszik... nem is tudom.lehet e korrigalni a formákat.. tanácstalan vagyok
2023. aug. 18. 14:05
2/2 anonim válasza:
Ha még friss, akkor javaslom keresd fel a bolvari szalont. Ők kb 48 órán belül el tudják tüntetni.
Ha tényleg ennyire el lett robtva, akkor korrekcióra se menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!