Hogyan fér meg egymással a tetoválás és a vegyszermentes szemlélet?
Nem kell messzire menni: mennyi egészséges életmódot "követő" személy van, akik mégis cigiznek-isznak?
Mo.-n minden oolyan fordítottan működik.
Nem tudom, ezt hol hallottad, ez a "vegyszermentes" jelző olyan, mint az "E-mentes", vagy a kézműves valami meg a bio valami, semmitmondó.
Egyáltalán mit jelent az, hogy "vegyi anyag"? Mert az persze ok, hogy vannak VESZÉLYES vegyi anyagok, de általánosságban a vegyi anyagok kizárását hogyan kellene elképzelni?
Mert amúgy az egész kérdés nekem kissé szalmabábnak tűnik.
Tetoválást már az ôsember is viselt. Pl Ötzi meg az az ukok hercegnô vagy papnô szerintem nem laborban készült tintákkal varratott.
Pusztán attól, hogy valami nem természetes, még nem feltétlen rossz, pl a riha, cipô, napszemüveg, evôeszköz sem egy természetes része az embernek, de mégis használjuk ôket.
Na ezt én is kizartnak tartom, hogy "bevizsgált" tintával dolgozzanak a szalonban. Általában rendelnek valamit olcsón kínából, aztán jól van. Szép legyen a színe, ennyi érdekli a tetoválót.
Tetoválónál utólagos reklamáció? 😂😄😅
8. el lehet menni a fogyasztóvédelemhez, kérek egy új bőrt :D
Én csak azt tudom, hogy méregtelenítés során iszonyat fájt a tetkója pár embernek a nem természetazonos festék bejutása miatt a mélyebb bőrrétegekbe.
Szerintem sem fér meg nagyon a kettő, de az ember a (vélt)szépség miatt hozzányúl a saját testéhez. csak ez nem olyan mint egy ruha vagy hajviselet amit utána leszedsz ha már nem tetszik, vagy meguntad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!